Opskrift på cocktails i ‘jyde størrelser’ og et lille kig på vores nye altan

Godmorgen fra smukke Nørrebro! Jeg sidder og arbejder sammen med Nicoline, imens jeg venter på at California Kitchen slår dørene op om en lille halv time. Jeg elsker at være på besøg i hovedstaden (og spise og drikke mig i gennem byen, som I måske kan fornemme på min instastory) men jeg glæder mig også til at komme hjem til Andreas og vores lille lejlighed. Her de seneste par uger har vi nemlig skruet op for hyggen, både indendørs og udendørs. Andreas og jeg har forkælet os selv med skøn mad (især fra det her sted) og så har vi haft masser af gæster.

 

I torsdags havde jeg besøg af en veninde, hvor jeg bød på hjemmelavet, vegetarisk pizza (opskrift på den kommer snarest, da den var for VILD) og cocktails. Det var en vildt god måde, at bruge en almindelig torsdag aften, og så gav det mig en mulighed for at bruge mine nye Eva Solo glas med skrå kant, som jeg netop havde fået ind af døren. De er simpelthen få fine og passer perfekt sammen med resten af min service! I de flotte glas fra Eva Solo, som I helt sikkert kommer til at se mere til, serverede jeg en ret skøn cocktail, som I kan få opskriften på nedenfor. Måske, at I kan gætte hvorfor jeg kalder de her størrelser for jyde størrelser?

 

Læs også: Denne måned har jeg fokus på cocktails (og så måtte jeg jo købe en ‘mini-bar’)

Du skal bruge:
3 dl cava
1 dåse Sanpellegrino ‘limonata’
1 dl god rom (eks. Diplomatico)
1 lime (saften derfra)
Isterninger, limeskiver, basilikum og hindbær til pynt

 

Opskriften her er til 2 glas. Start med at komme limesaften, rommen og isterningerne i glassene. Bland det hele godt sammen. Kom herefter cava’en i, imens der røres langsomt rundt. Top til sidst begge glas med Sanpellegrino og pynt med limeskiver, hindbær, basilikum og ekstra is, hvis det er varmt udenfor.

 

Læs også: Opskrift på verdens bedste og mest friske cocktail med ‘lufthavns gin’

Og nu et kig på vores ‘nye altan’ som vi gav en make-over i søndags. Det var en mega spontan ide, men da vi vågnede og opdagede det smukke vejr, så gik vi HELE vejen ud til min yndlings plantepusher på Langenæs for at købe krydderurter og (endnu flere) planter til altanen.

 

Fordi vi havde gået så langt, og fordi vi havde så overskudsagtige med vores nye altan, så tog vi den nemme løsning og hentede mad fra Fika og servede så deres juice i de fine, nye glas. Glassene, som er lidt fine i det, komplimenterede de rå tallerkner virkeligt godt.

 

Udgivet i samarbejde med Eva Solo.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.