Opskrift på nemme syltede agurker med et asiatisk twist (selvfølgelig)

Min opskrift på nemme syltede agurker. Med et asiatisk twist. Selvfølgelig. Hvad ellers? Jeg har altid et eller andet, som er syltet i køleskabet. Altid. Det er bare den nemmeste måde at tilføje lidt ekstra til en ret – og så sylter jeg grøntsager, som er ved at blive for gamle. Det er derfor ikke altid, at jeg laver så store mængder som i opskriften her. Hvis jeg har en halv agurk tilbage, som er ved at blive dårlig… Ja, så ryger den i en lille lage. Mums!

Opskrift på nemme syltede agurker

Syltede agurker passer til virkelig mange ting. Kom dem ovenpå fried rice: “Den idiotsikre måde at lave fried rice (som er den lækreste måde at bruge de fleste rester)” eller i din vietnamesiske pandekage: “Opskrift på vietnamesisk pandekage (en laber bánh xèo-ish med the WORKS)“. Syltede agurker kan bruges til meget mere end hotdogs og burgere. Som altid, så gør det mig så glad når du tagger mig på Instagram, så husk endelig at gøre det hvis du kaster dig over mine opskrifter. Læs med!

Læs også: 5 aktive rabatkoder og konkurrencer (på mine kanaler)

Opskrift på nemme syltede agurker
Opskrift på nemme syltede agurker
Opskrift på nemme syltede agurker med et asiatisk twist (selvfølgelig) 3
Opskrift på nemme syltede agurker med et asiatisk twist (selvfølgelig) 5

Nemme syltede agurker (med et asiatisk twist)

0 fra 0 stemmer
Antal: 2 personer
Forberedelse5 min
Tilberedelse5 min

Ingredienser

 • 1 agurk (i tynde skiver)
 • 1/2 stk rød chili (skåret i skiver)
 • 2 dl risvineddike
 • 2 dl alm. eddike
 • 2 dl vand
 • 4 spsk sukker
 • 1 stk stjerneanis
 • 1 tsk korianderfrø
 • salt

Noter

Det kan holde sig i ca. en uge og sommetider længere. Duft til de syltede agurker når du er i tvivl og brug altid en ren gaffel til tage noget på af glasset. 

Tilberedelse

 • Hak agurk og chili i skiver.
 • Kom eddike, vand, sukker og salt i en gryde. Kog op.
 • Læg herefter agurk, chili, frø og anis et rengjort glas.
 • Når eddikeblandingen koger, så hæld den over agurk og chili indtil det dækker.
 • Køl af og sæt på køl.
 • Kan holde sig i en uges tid.

Således! Det er så nemt og når du først er begyndt at ‘sylte’ (det lyder så gammeldags) så er der bare no stopping you. Jeg elsker, at man kan få brugt sine grøntsagsrester på denne måde, så de holder lidt længere. På billederne her er det omgang alle rester fra køleskabet (ris, quinoa, lidt kød og grøntsager) som er blevet stegt på en pande. Lidt soja på til sidst og så BOOM… Nem og hurtig frokost. Jeg har så gjort retten endnu mere lækker ved at komme mine syltede agurker på toppen, samt en smule goma dressing fra Simple Feast. The BomB doT coM.

Feel free to share
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
At male fliser på badeværelset (sådan gjorde vi)
Vi har været husejere i en måned *1 month update*
Sådan kan du slukke for Instagram stories (uden at unfollow’e)
Sådan får jeg råd til at rejse *del 2*
Hele vores flytteproces (salg af ejerlejlighed) del 1
Nem aftensmad på 20 min (thai-inspireret suppe)
Mine økonomiske mål for 2021 *del 1*
Opskrift på nem og HURTIG pho suppe (kun 15 minutter)