SYLTEDE RØDLØG MED CHILI

I fredags holdte jeg en lille taco og mojito aften med mine veninder og vi lavede alt, og jeg mener virkeligt alt, helt fra bunden. Jeg nok dele alle elementerne med jer herinde, men først en opskrift på syltede rødløg, som havde et dejligt lille spark af chili; de var helt perfekte til en taco aften men kan også spises i burgere, på hotdogs eller i salat.

Du skal bruge:
2 små rødløg
2 spsk sukker
2 dl hvidvinseddike
1 spsk salt
1 rød chili, skåret i skiver
1 laurbærblad
Hele peperkorn

Skær rødløget i tynde skiver. Kom resten af ingredienser i en gryde og bring det i kog. Tilsæt løget og kog det i ca. 30 sekunder. Køl det lidt af og kom det hele ned i et fint sylteglas som du har skoldet og gjort klar. Lad det trække i et par timer og så er det klar til at blive spist.

Vil du holde den ultimative taco aften? Så læs min udførlige guide hvor der er en opskrift på salsa, hjemmelavede tortillas og sprængt svinekød i cola. Det er simpelthen så godt, det er!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.