Opskrift: nemme kokos snacks – STONEMUSE

Opskrift: nemme kokos snacks

Nem-opskrift-på-bountyNem-opskrift-på-bounty-3Nem-opskrift-på-bounty-2Nem-opskrift-på-bounty-5Denne opskrift har jeg allerede delt et par gange herinde men det er min ultimative-skrive-kedelig-og-søvndyssende-opgave-snack, som er almindeligt nem at lave. Først og fremmest så håber jeg at I kan lide de der Bounty barer for de smager fuldstændigt ens.

Ingredienser:
100 konseret mælk (ligesom denne)
100 g kokosmel, måske lidt mere, måske lidt mindre (kan købes her)
Mørk chokolade
Frysetørret hindbær (købes her)

Nem-opskrift-på-bounty-4

Nem-opskrift-på-bounty-2-2Bland kokosmel og kondenseret mælk sammen; det er lidt på gefühl hvor meget der skal bruges af hver men bland delene sammen indtil massen er fast. Form herefter til små kokosbrød, kugler eller stænger. Det er helt op til dig! Læg dem så på en beklædt tallerken og smid dem i køleskabet i et par timer – eller en tur i fryseren, hvis du ligesom mig ikke kan vente. Smelt herefter noget god mørk chokolade og beklæd basserne. Drys gerne noget frysetørret hindbær på inden de tørrer, så får de nemlig et syrligt kick og det smager helt fantastisk.

Thanks for stopping by. Remember to
Follow me on Bloglovin’, like on Facebook and stalk on Instagram
This post might contain adlinks

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

4 Comments
    1. Uh hvor lækkert! Men mangler de så ikke sødme? Eller tilføjer du noget sukker? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.