Opskrift: nem sommersalat med kylling

Sommersalat_med_kylling_2
Sommersalat_med_kylling_3
Sommersalat_med_kylling
Det her er ikke en decideret en mad-blog men jeg elsker at spise god mad og har jeg haft en lang dag, så er der ikke noget bedre end at købe noget lækkert aftensmad, høre radio og bikse noget lækkert sammen i køkkenet. For en par uger siden (det var dengang vejret var skønt) lavede jeg denne ret til en god veninde og jeg, som vi spiste på terrassen. Salaten er præcis ligesom denne men jeg har skiftet rucolaen ud med noget frisk spinat, som jeg havde i køleskabet.

Jeg har toppet salaten med chili-majs, som er min allerstørste svaghed; stik mig en pose af dem og de er væk på ingen tid. Kyllingen er lavet på en rist i ovnen, så alt fedtet kunne dryppe ned. Den er krydret med noget cajun krydderi fra Urtekram og det gav en helt igennem fantastisk smag.

Sommersalat_med_kylling_4
Sommersalat_med_kylling_3Nu vil jeg drikke en god kop te (jo jo det drikker jeg skam også sommetider) og så skal jeg skrive opgave resten af dagen. Super spændende men mon ikke jeg kan få lokket Andreas med i biffen her i aften; jeg vil både se Entourage og Jurassic Park men jeg er sgu meget i tvivl om hvilken det bliver. Tror de begge er lidt halvdårlige på den gode måde, så vi får se.

Thanks for stopping by. Remember to
Follow me on Bloglovin’, like on Facebook and stalk on Instagram
This post might contain adlinks

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

4 Comments
    1. Det blev til ingen film men hvad er den hype om ham Chris Pratt, det forstår jeg ikke!

      Og du får svar på mail i dag :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.