Opskrift på nemme forårsruller – værsgo’! Vi spiser tit forårsruller herhjemme og der går ofte samlebånd i det. Jeg fylder kød i forårsrullerne og folder, imens Andreas giver dem ca. 30 sekunder på hver side, på en pande. Ofte, så laver vi sindssygt mange, så vi kan spise dem til frokost dagen efter – og så kommer vi også en pose af dem i fryseren. Man kan ligeså godt lave ekstra mange, da de simpelthen er så gode, og så slipper man også for at hive olien frem i tide og utide. Vores forårsruller er ret kødfulde, men man kan nærmest komme det fyld og de grøntsager i, som man har lyst til.

Du skal bruge:

500 g hakket kalv og flæsk
1 løg, fintsnittet
2 gulerødder, revet
1 chili, 1 fed hvidløg, begge fintsnittet
1 håndfuld spidskål, fintsnittet
1 håndfuld østershatte, fintsnittet
Ca. 2 spsk soja
Ca. 2 spsk fiskesauce
½ pakke Spring Rolls Pastry, i 15 x 15 cm
Olie til stegning, eks. rapsolie

Læs også: Min spiseguide til Aarhus– her er de 30+ bedste cafeer og restauranter

Opskrift på nemme forårsruller. Sådan gør du:

Kom en smule olie i en pande og svits løg, chili og hvidløg i et lille minut, på middel varme. Herefter tilføjes kødet og det hele steges sammen i et par minutter inden kål, gulerødder og østershatte tilføjes. Steg videre i et par minutter og smag så til med soja og fiskesauce. Stil kødet til side. Fold alle forårsrullerne (sådan her) og varm olien op på medium, næsten høj varme. Det er meget forskellige fra komfur til komfur – men kan kan teste om varmen er god nok ved at komme et stykke forårsrulle ‘papir’ i olien og se hvor hurtigt det bliver stegt.

Olien i panden skal dække ca. halvdelen af forårsrullerne og rullerne skal kun have ca. 30 sekunder på hver side, da dejen kun lige skal tage farve. Steg 2-3 ruller ad gangen og læg de færdige forårsruller på en køkkenrulle, så overskydende olie suges væk.

Læs også: Opskrift på ribbensteg med et asiatisk twist (nem aftensmad med masser af smag)

Forårsruller kan man lave i alle mulige størrelser, så det er lidt svært at sige, hvor mange denne opskrift laver, men jeg godt lide at de er små, så jeg kan lave MANGE! Olie og friture er jo usundt, men fidusen er, at olien skal have den helt rigtige temperatur og så er det kun ‘papiret’ som skal steges i olien, så der ikke kommer olie ind til selve fyldet. Servér med salat, en god soja og evt. lidt chilisauce.

Hermed min opskrift på nemme forårsruller. Vi laver dem så ofte – og jeg håber, at I vil forsøge jer med dem. Se er simpelthen så labre!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

14 Comments
    1. I kinesiske bikse.
      Men jeg har også set det i Kivi. Det ligger på frost :)

  1. Jeg ønsker mig et oplæg fra dig omkring dit kamera, dine billeder og teknikker i julegave :o) Du tager så fine billeder.

    1. Det er skrevet på listen! Kommer nok op starten af næste uge, hvis jeg kan få det til at passe :)

  2. Nu spørger jeg måske lidt dumt, men jeg skal lige høre lidt mere til det der med at fryse dem :) Fryser du dem ned efter de er stegte, også varmer du dem i ovnen eller hvordan når du tager dem op? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.