Opskrift på nemme forårsruller *nr. 1 and asian approved*

Opskrift på nemme forårsruller – værsgo’! Vi spiser tit forårsruller herhjemme og der går ofte samlebånd i det. Jeg fylder kød i forårsrullerne og folder, imens Andreas giver dem ca. 30 sekunder på hver side, på en pande. Ofte, så laver vi sindssygt mange, så vi kan spise dem til frokost dagen efter – og så kommer vi også en pose af dem i fryseren.

Opskrift på nemme forårsruller

Man kan ligeså godt lave ekstra mange, da de simpelthen er så gode, og så slipper man også for at hive olien frem i tide og utide. Vores forårsruller er ret kødfulde, men man kan nærmest komme det fyld og de grøntsager i, som man har lyst til.

Læs også: Min spiseguide til Aarhus (liste med bedste cafeer og restauranter)

Opskrift på nemme forårsruller *nr. 1 and asian approved* 1
Opskrift på nemme forårsruller *nr. 1 and asian approved* 3
Opskrift på nemme forårsruller *nr. 1 and asian approved* 5
Opskrift på Nemme forårsruller
Opskrift på nemme forårsruller *nr. 1 and asian approved* 8

Opskrift på nemme forårsruller

0 fra 0 stemmer
Antal: 4 personer
Forberedelse30 min
Tilberedelse20 min

Ingredienser

  • 500 g kalv og flæsk (hakket )
  • 1 alm. løg (fintsnittet)
  • 2 alm. gulerødder (revet)
  • 1 fed hvidløg (fintsnittet)
  • 1 stk chili (fintsnittet)
  • 1 håndfuld spidskål (i tynde strimler)
  • 1 håndfuld østershatte (i fine tern)
  • 2 spsk soja
  • 2 spsk fiskesauce
  • 1/5 pakke Spring Rolls Pastry, i 15 x 15 cm (alt efter fyld)
  • 2 dl smagsneutral olie (til stegning)

Tilberedelse

  • Tø forårsrulledejen op i en times tid inden du skal bruge det. Placer under et rent viskestykke, når du har åbnet pakken.
  • Kom en smule olie i en pande og svits løg, chili og hvidløg i et lille minut, på middel varme. 
  • Herefter tilføjes kødet og det hele steges sammen i et par minutter inden kål, gulerødder og østershatte tilføjes. Steg videre i et par minutter og smag så til med soja og fiskesauce. Stil kødet til side.
  • Fold alle forårsrullerne (sådan her) og varm olien op på medium, næsten høj varme. 
  • Det er meget forskelligt fra komfur til komfur – men kan kan teste om varmen er god nok ved at komme et stykke forårsrulle 'papir' i olien og se hvor hurtigt det bliver stegt.
  • Olien i panden skal dække ca. halvdelen af forårsrullerne og rullerne skal kun have ca. 30-40 sekunder på hver side, da dejen kun lige skal tage farve. 
  • Steg 2-3 ruller ad gangen og læg de færdige forårsruller på en køkkenrulle, så overskydende olie suges væk.

Således! Det lyder måske lidt indviklet, især det der med at folde og samle, men det er altså ret nemt, når først de første er foldet. Lige et par tips! De kan nemt fryses ned, så lav gerne alt for mange. Forårsruller kan man lave i alle mulige størrelser, så det er lidt svært at sige, hvor mange denne opskrift laver, men jeg godt lide at de er små, så jeg kan lave MANGE!

Opskrift på nemme forårsruller

Olie og friture er jo usundt, men fidusen er, at olien skal have den helt rigtige temperatur og fordi fyldet er lavet, så er det kun ‘papiret’ som skal steges i olien. Der kommer derfor ikke så meget olie ind til selve fyldet. Servér med salat, en god soja og evt. lidt chilisauce. Anywho. Det var min opskrift på nemme forårsruller. Vi laver dem så ofte – og jeg håber, at du også vil prøve at lave dem. De er simpelthen så labre!

Feel free to share
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Abonner
Giv besked om
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
Liste med farvekoder (som du kender fra Instagram)
Indisk curry med garam masala og oksekød
10 gode restauranter i Tokyo (en rejse- og spiseguide til Tokyo)
Jeg har endelig fundet den bedste frisør i Aarhus (intet mindre)
9 gode loppemarkeder i Aarhus (og omegn)
Opskrift på vietnamesisk pho suppe (ægte asian vibes i køkkenet)
Opskrift på lyn-wok med yellow curry paste og torsk (kun 10 minutter)
Aubergine med szechuan sauce *a must try*