Opskrift: En grøn smoothie (som rent faktisk smager godt) – STONEMUSE

Opskrift: En grøn smoothie (som rent faktisk smager godt)

Grøn-smoothie-som-smager-godt-1Grøn-smoothie-som-smager-godt-5Grøn-smoothie-som-smager-godtGrøn-smoothie-som-smager-godt-4HOLY MOLY EN GOD OG SMUK SMOOTHIE

Jeg drikker ikke så mange smoothis, kun fra Ffood, men smoothie bowls derimod, dem spiser jeg mange af.  Tror det er fordi, at jeg føler de mætter mig mere og så er de jo skønne at se på. Når jeg laver grønne smoothies med både grøn the og spinat, så skal jeg have banan og noget sød frugt i, for at afbalancere smagen. I denne har jeg brugt hindbær men det er bare at prøve sig lidt frem.

Du skal bruge:
2 håndfulde spinat
1 banan
1 tsk. grøn the pulver (det her)
En lille håndfuld hindbær for sødme
1 dl. vand eller eller syrlig juice
Isterninger

Grøn-smoothie-som-smager-godt-3Grøn-smoothie-som-smager-godt-2

Bland alle ingredienser i en blender og bland sammen. Mangler der mere vand, så kan dette tilføjes lidt ad gangen. Som sagt tilføjer jeg lidt sød/syrligt frugt for at afbalancere smagen af spinaten og den grønne the. Den grønne te, giver den virkeligt smukke farve og så sætter den forbrændingen godt op.

Her om lidt pakker vi bilen for at tage til Kerteminde. Desværre pga. lidt kedelige omstændigheder men jeg glæder mig til at komme til byen igen. Hav en skøn dag!

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.