Opdatér soveværelset i løbet af et par timer med (verdens sMukkeste) tapet

Opdatér soveværelset på kun to timer! Jeps, du læste helt rigtigt! Hvis du følger med ovre på los instagrammos, så er jeg næsten sikker på, at det her ikke gik din næse forbi. Jeg spammede måske en lille smule derinde… Nå men altså. I søndags, så brugte Andreas og jeg et par timer på at sætte tapet op i soveværelset og resultatet blev meget bedre end vi turde håbe på. Vi er nemlig ikke handy. Faktisk er vi det modsatte. Derfor var vi ret sikre på, at vi ikke ville kunne lave et godt resultat men det lykkedes!

Opdatér soveværelset på ingen tid

Reklame | Andreas og jeg er som sagt det modsatte af handy og vi havde haft vores tapet fra Murals Wallpaper stående i en lille måned, inden vi vi fik nosset os sammen til at sætte det op. Okay, først så full disclosure. Jeg kendte ikke til Murals Wallpaper før jeg stødte på dem hos en af mine yndlings instagrammere fra the States for lidt over en måned siden. Jeg klikkede ind på deres hjemmeside og blev blown away af både deres webshop, og selvfølgelig, deres smukke og unikke tapeter, så jeg skrev til dem og fortalte dem, at vi var det ULTIMATIVE match – og dermed kom det her samarbejde i stand. Kunne ikke få armene ned! Kan ikke få armene ned! Tjek dem lige ud! Nu til opsætningen:

Læs også: 5 områder og seværdigheder du SKAL opleve i Tokyo (according to me of course)

Opdatér soveværelset

Opdatér soveværelset

Opdatér soveværelset

Opdatér soveværelset

Du skal bruge:

Tapet (duh)
Tapetlim (vi brugte en bøtte fra Jotun,
som bare hedder ‘Lim’)
Lille malerrulle og pensel
Vaterpas
Tapetbørste
Tapetkniv og saks
Underlag

En miniguide

Det er nemt at bestille på Murals Wallpapers hjemmeside, så følg den. So simple. Efter et par dage landede et tungt rør hos os og så var vi klar til at gå i gang. Vi tog et billede af hvad vi skulle bruge til opsætning (se billedet nedenfor) og gik i Mal Godt på Frederiksbjerg for at hente det hele. Also so simple. Faktisk er der en udførlig guide på selve pakken og online, men hvis jeg helt kort skal remse op hvad vi gjorde, så klippede vi én bane af ad gangen og startede med at sætte op fra venstre til højre. Da vi satte den første bane op, sørgede vi for at bruge vaterpasset for at sikre os at det sad lige, men ellers kørte vi bare bane til bane derfra.

Læs også: Opskrift på vietnamesisk pandekage (en laber bánh xèo-ish med the WORKS)

Vi startede med at måle bredden på en bane og malede så den bane på væggen. Det gjorde vi hele vejen hen og selvom man skal holde tungen lige i munden, imens man sætter det op, så er det sådan set bare at køre derudaf. Når hver bane sad på, så skar vi enderne af med en tapetkniv og sørgede for at børste alle lufthullerne væk. Vores nederste kant ser lidt underlig ud på de her billeder, men da vi malede væggen i den knap-så-pæne brune farve i sin tid, så blev vi nødt til at male lidt af listerne også på grund af de tidligere beboere, som havde lavet noget underligt med væggen. Vi har dog rettet kanten op nu. Det vil jeg vise på mine stories de kommende dage.

That’s THAT

Det var den lille guide-ish. Jeg tænkte ikke, at jeg behøvede at lave en “rigtig” guide, da der er så mange gode guides på nettet, men forhåbentlig indlægget inspirere dig til at gå i gang, hvis du gerne vil opdatere soveværelset. Eller et andet rum for den sags skyld. Er du interesseret i endnu en bolig upgrade, som ikke kræver det store, så vil jeg anbefale dig et læse det her indlæg: Maling af køkkenlåger (før og efter af vores billige og nemme køkken update). Jeg er stadig så vild med resultatet! Nu vil jeg finde ud af hvad jeg skal bruge mine tapetrester til… De skal i hvert fald bruges til et eller andet.

7 Comments
  1. Ved du om man kan bruge det på vægge med savsmuldstapet, hvis man er så “heldig”?

    1. Vi har savsmuldstapet på alle vægge – og vi kom det bare ovenpå. Det ser så fint ud, men vi har heller ikke helt vildt ‘tyk’ savsmuldstapet, hvis det giver mening ;)

  2. virkelig ærgerligt det er et amerikansk brand, shipping og evt. told bliver jo stjernedyrt :( Æv. Havde lige forelsket mig i et herre smukt mønster på deres website. Kender du andre gode tapet firmaer i DK eller Europa? Synes de er svære at opstøve. Kram

  3. Murals Wallpapers er ikke amerikansk. Det er engelsk og der er derfor ikke told på forsendelserne.

  4. Vil du ikke vise hvordan du/I har indrettet med skrivebord osv.? Synes at du har nævnt at I har det i soveværelset og det kunne simpelthen være så fedt med inspiration til hvordan det kan gøres!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.