Hvad betyder STONEMUSE?

Hej med dig og velkommen til mit lille hjørne af nettet! Jeg hedder egentlig Michelle Nielsen, men herinde, så kalder jeg mig selv for STONEMUSE. Eller. Det gør jeg så ikke, men det hedder mit univers. Folk spør’ mig ofte hvad STONEMUSE betyder og til det, så har jeg faktisk ikke noget godt svar. Det var blot en kombination af to helt forskellige ord, som jeg satte sammen, en sen aften i 2012 – og nu er det bare blevet synonymt med mig og alt hvad jeg gør på nettet.

 

Læs også: Aktive rabatkoder og konkurrencer (som du kan finde hos mig lige nu)

 

Hvad er STONEMUSE.DK?

STONEMUSE er først og fremmest en blog. Et opsamlingspunkt for alt hvad jeg laver online. Her er stor, stor fokus på det visuelle, men min blog er altid personlig og pakket med indhold, som I forhåbentlig kan tage og føle på – og selvfølgelig tage med videre. Det kan både være i forhold til at finde den helt rigtige opskrift som både er billig (den er nok også fra det asiatiske køkken) og lige til at gå til. Det kan også være inspiration til at få den bedste og mest produktive start dagen eller det kan være et par råd omkring blogging og business. Selv, der har jeg levet af mine online foretagender i flere år – og jeg håber sådan, at du derude, kan blive inspireret til at gøre det samme ved at læse med herinde! Hvis det er det, som du drømmer om, naturligvis.

 

Jeg har forresten også lavet en masse tæt-pakkede rejseguides – og der kommer hele tiden flere til, da jeg bruger næsten alle mine penge på at rejse. Phew, der er masse af læse om her, men vil du bare slappe af på sofaen, så anbefaler jeg jævnligt gode Netflix serier og faktisk, så har jeg lavet den ultimative guide til Netflix, hvor jeg har anmeldt omkring 30 gode serier – så der er nok at gå i gang med.

 

Do you work alone?

Jeg er kollegaløs og arbejder meget hjemmefra. Der er ingen kollegaer omkring mig og jeg bruger mange timer foran skærmen, alene, hver dag. Det er dog helt fint. Jeg elsker mit eget selskab og jeg er mest kreativ, når jeg lige er trådt ud af sengen og når håret er i en løs knold. Ingen dage er dog ens og andre dage er jeg på farten hele dagen. Det elsker jeg også.

 

Hvordan er det lige med annoncering?

For annoncering og blog-samarbejde på min blog, så skal du bare sende mig en mail på hello@stonemuse.dk. Kontakt mig også gerne for et pressekit, hvor der står meget mere om mig og lidt statistikker.

 

Læs mere om mig nedenfor eller gå til forsiden

Læs en artikel om mit samarbejde om Ávene her.
“Over 10.000 likes og en engagement-rate på 1.326 for Avène Danmark”

Læs mit interview med Smag Aarhus her.
“10 skarpe til Aarhus-bloggeren Stonemuse”

Læs en artikel om mit samarbejde med Smarteyes her.
“Smarteyes har indgået et samarbejde med den populære livsstilsblogger Stonemuse.
Det har udmøntet sig i en brilleserie, som bl.a. byder på “Pæn på Instagram-brillen”

Fang mig også på:


Instagram
Facebook
Youtube
Bloglovin’

Quick Q’s

 

Hvor bor du henne? 
Find mig i smilets by, Aarhus.

 

Hvordan tager du din kaffe? 
En americano med milk on the side, tak.

 

 

Hvorfor begyndte du at blogge?
Det er faktisk en ret kedelig historie. Jeg startede på TEKO i Herning, hvor jeg skulle pendle halvanden time hver vej, så jeg startede STONEMUSE for at dræbe tiden i toget hver dag. Jeg blev bidt af det og nu kunne jeg ikke forestille mig en hverdag uden min blog.

Liste med vægmaling som du har brugt? 
Jeg har dedikeret et helt indlæg maling og farver hos mig. Det kan findes lige her: “Liste med farvekoder (som du måske kender fra the ‘gram)