Om mig

Michelle Nielsen

English version below:

Om Michelle Castillo Kristensen

Bloggen, STONEMUSE.DK, startede en sen aften i 2012. Siden da, er den groet til et fællesskab på over 80.000 mennesker på tværs af Instagram, Facebook og Youtube. Selve bloggen har haft mange udtryk i årenes løb, men har udviklet sig til et ‘hub’, et opsamlingspunkt, for alt Michelle Castillo Kristensen gør på nettet.

Der er en lille webshop, du kan finde en masse (især) asiatiske opskrifter, du finder dybdegående rejse- og spiseguides, en masse Aarhus tips og meget, meget mere. Æstetik og personlighed er keywords i alt hvad Michelle Castillo Kristensen laver online.

Kontakt: 

Du kan altid fange mig på hello@stonemuse.dk.

For samarbejde og annoncering:

Vil du gerne samarbejde med mig, så skal du også rette henvendelse til hello@stonemuse.dk. Kontakt mig gerne for et mediekit, hvor der står endnu mere om mig, deri kan du finde lidt statistik og priser for et evt. samarbejde.


FAQ
Hvor stammer navnet Stonemuse fra?

Tilbage i 2012, så havde jeg en anden blog med et andet navn (måske du kan huske den?) men mange havde svært ved at stave til det og ikke mindst, udtale det. En sen aften, så sad jeg og legede med ord, og syntes, at Stonemuse lød godt og så pæn ud på skrift. Jeg købte domænet og siden da, så har navnet hængt ved. Det betyder ikke noget, men er bare blevet synonymt med mig og alt hvad jeg foretager mig på internettet. Mine kælenavne er: Stone, Stenmusen, Muse og Snooze.

Hvordan skyder du dine billeder og videoer?

Alle mine billeder og videoer, både på bloggen her og på Instagram, er taget med min Iphone. Jeg har en Iphone 11 max. Jeg har skrevet en guide til at skyde gode billeder til Instagram, som du kan læse lige her: “Sådan kan du tage ENDNU bedre billeder“.

Hvad hedder dine væg-farver?

Jeg har lavet et helt indlæg om mine væg-farver. Det indlæg kan du læse her: “Liste med farvekoder (som du kender fra Instagram)

Hvordan tager du din kaffe?

Når jeg er på kaffebar, så drikker jeg altid en americano med verdens mindste skud mælk. Vil helst have mælken varm og ved siden af, så jeg selv kan justere mængden. Hvis jeg er derhjemme, så brygger min Moccamaster en god, stærk kop filterkaffe med en dråbe mælk.


English version:

About Michelle Castillo Kristensen

The blog, STONEMUSE.DK, started one late night in 2012. Since then, it has grown into a community of over 75.000 people across Instagram, Youtube and Facebook. The blog itself has had many expressions over the years, but has developed into a ‘hub’, a collection point, for everything Michelle Castillo Kristensen does online.

There is a small webshop, you can find a lot of (especially) asian recipes, you will find in-depth travel and dining guides, a lot of tips to Aarhus and much, much more. Aesthetics and personality are keywords in everything Michelle Castillo Kristensen does online.

Contact:

You can always find me at hello@stonemuse.dk.

For collaboration and advertising:

If you would like to collaborate with me, please send an e-mail to hello@stonemuse.dk. Feel free to contact me for a media-kit, where you can find out more about me, see some statistics and my prices.