Om jeg vil have et par bøtter Ben & Jerry’s med til pizzaen, siger du?” Jo, tak!

Phew, endnu en weekend er ved at være donzo og jeg har først nået at sætte mig foran computeren her til aften. Phew, at Andreas og jeg bruger vores weekender på at løbe rundt og lave alle mulige praktiske ting i lejligheden må næsten være kedeligt at læse om efterhånden, men ikke desto mindre, så er det vores liv for tiden. Nå, det her indlæg skulle ikke være langt. Jeg ville sådan set bare tjekke ind og fortælle jer, at man kan købe Ben & Jerry’s med sine pizzaer, når man bestiller pizza fra Domino’s – og det vidste jeg IKKE før i går – og nu har lige spist en HEL bøtte (Cookie Dough S’wich Up, seriøst) på to dage!

Domino’s er jo ikke en kulinarisk oplevelse, I know, men efter at have rendt i Bauhaus en million gange og efter at have malet, boret og skrubbet, så er det altså bare sådan en pizza, som man (jeg) har lyst til. Vi bestiller altid Domino’s gennem Just Eat og isen er stadig helt, helt kold. Blot et tip!

Læs også: Opskrift på verdens lækreste og nemmeste chia-grød (jo, den er god nok)

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.