En måned med fokus på skønhed, sminke og velvære

Efter jeg har været syg (I ved, de dage hvor jeg skrev ‘min simple opskrift på kyllingesuppe som er SÅ god hvis man har ondt i halsen‘ og ‘8 gode podcasts som du SKAL høre (efterår 2017)‘) så har min hud været så irriterende og min næse, ja, den er skaller sgu stadig efter alle ture den har haft med papir. Derfor tænkte jeg, at kunne være hyggeligt med en ‘skøn oktober’ måned herinde på bloggen, så der i løbet af hele måneden kommer fokus på skønhed. Skønhed for mig er flere forskellige ting – det er velvære, det man indtager (både i form af mad og kosttilskud), det er det man kommer på huden, sminke (elsker simpelthen det ord) og de små ting, som man gør for sig selv hver eneste dag, uge eller måned.

Oktober er sådan en kold måned og mørk måned, så jeg tænkte det kunne være lækkert med en måned, hvor jeg (og vi i fællesskab) havde fokus på skønhed og de gode ritualer, som vi alle har hver eneste dag – og jeg håber – at I har lyst til at være med?

Læs også: Et lille trick mørke render under øjnene (og det perfekte on the go-produkt)

Faktisk går jeg allerede i gang i aften, selvom vi ikke er i oktober endnu. Jeg har nemlig en inviteret en håndfuld piger på besøg og vi skal lege med sminke (seriøst, elsker det) fra Maybelline, spise en hulens masse god mad og bare hygge. Det er sgu også velvære!

Hav en skøn lørdag, derude.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.