Okay, det her er det bedste hotel i Hamborg (smukt, japansk, perfekt)

Hermed mit bud på det bedste hotel i Hamborg. Jeg tænkte, at jeg hellere måtte få banket det afsted inden jeg gik i gang med mine mange guides til Japan, som jeg stadig mangler at afslutte! Typisk mig.. men altså. Det er noget som jeg lige skal nosse mig sammen til. Mine guides tager tid at samle og min seneste guide til Japan (Rejseguide til Kyoto (sådan skal du tilbringe en dag i den smukke kejserby)) tog mig omkring 10 timer at skrive. Så. jeg skal lige tage mig sammen. He he.

Det bedste hotel i Hamborg

Anywho. Mig og mine sidespor! Det her hotel. Sir Nikolai Hotel. Det er nok et af de bedste hoteller vi har boet på nærmest ever. Værelset var virkelig smukt. Alt var faktisk smukt. Det hele var japansk inspireret, så vi var nok også liidt biased. Andreas og jeg blev super inspirerede af at bo der og ville gerne hjem og gøre noget ved vores egen lejlighed, fordi det var smukt det hele. Restauranten, lobbyen, det hele. Værelset var super rent og servicen var også skøn. Der var ikke noget at sætte en finger på! Vi nåede godt nok ikke at prøve deres restaurant, vi fik kun gode cocktails, men den er på listen til næste gang.

Læs også: Her får du prisvindende burgere (og verdens BEDSTE pomfritter) i Aarhus

bedste hotel i Hamborg

bedste hotel i Hamborg

bedste hotel i Hamborg

bedste hotel i Hamborg

bedste hotel i Hamborg

Vi betalte omkring 900 kr. for en nat og det er ret dyrt for Tyskland, men for mig, så var det money well spent. Der er ikke parkering, men de havde billetter, så man kunne holde billigere i det nærmeste parkeringshus. Vi skulle til koncert om aftenen (Panic at the Discooo) og selvom at hotellet ikke lå lige ved siden af spillestedet, så var nemt at komme til og fra koncerten, i bil. Det ville jeg lige nævne, hvis du skal til Hamborg pga. en koncert!

That’s all folks! Husk også at de andre guides fra den hyggelige by. Jeg har lavet en lille shoppeguide til Hamborg (Min shoppeguide til Hamborg(med 7 butikker som du skal besøge, hvis…)) og så har jeg, selvfølgelig, fristes jeg næsten til at skrive, lavet en laber spiseguide til Hamborg også. Den kan findes her lige her: 15 gode og billige restauranter i Hamborg (som du skal besøge mindst én gang) og jeg bruger den selv hver gang jeg besøger byen. Til sidst, vil jeg blot lige nævne at du endelig bare skal tagge mig på Instagram, hvis du besøger en af de steder, som jeg anbefaler. Det er så hyggeligt!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.