Nyt til boligen | en (halv) voldsom men smuk pude – STONEMUSE

Nyt til boligen | en (halv) voldsom men smuk pude

Er den ikke bare for pæn? Jeg var til et ret fint morgenmadsarrangement hos dejlige Magasin i forrige uge og selvom maden var overdrevet lækker, så var det puden her, der fangede min opmærksom. Den er lidt vild og lidt voldsom, men jeg sådan er jeg sgu også bare… Det skal være lidt vildt ellers er det jo ikke sjovt.

Find puden (inkl. fyld) lige her!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset
I dag, er to-do listen lidt for lang, men jeg er sikker på, at dagen nok skal blive god! Jeg stod op klokken 6 i morges og det føles skønt at have lidt ekstra tid om morgenen, inden dagen sådan rigtigt starter.

Udgivet i samarbejde med Magasin

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.