Rumlen i maven, lancering og bombe emoji – hvad er BOOM AGENCY?

Phew, indbakken er pakket i dag, men jeg skal altså ud med det her indlæg! Hvis du følger med på min Instagram så kunne du se, at jeg var i København et par dage i forrige uge for holde lancering af BOOM AGENCY. Det helt nye (og bedste, spår jeg) influencerbureau, som jeg er blevet en del af! Vi har arbejdet på det her bag kulissen i hvad der føles som for evigt – og i fredags løb det hele af stablen, i København. Vi holdte et launch arrangement for venner, kunder og gode mennesker og det gik heldigvis over al forventning. Tak til alle der dukkede op!

Nyt influencerbureau i Danmark

Vi er tre influencere i BOOM AGENCY. Trine fra Trinesblend og Danica Chloe. Jeg hader stadig ordet influencer, selvom det er det, som jeg er. Når folk spørger hvad jeg ‘er’ så siger jeg stadig at jeg er blogger. En blogger, som elsker at bruge Instagram. En blogger, som deler på Facebook. En blogger, som leger lidt med Youtube. En blogger som også er vært på en podcast. Det kan dog være lidt langt at remse op – så jeg lever med at blive kaldt for influencer. I sound old, don’t I?

Læs også: Ny podcast om… det overnaturlige (sig velkommen til GÅSEHUD podcasten)

Boom agency

Anywho, hos BOOM AGENCY, så vil vi gerne vise, at man kan lave gennemarbejdede og relevante kampagner. Vi har fokus på kvalitet og vil kun samarbejde med nøje udvalgte kunder. For mig, så er der alt for mange bloggere, som har fokus på at gøre kunden tilfreds. Det er selvfølgelig også vigtigt, men det allervigtigste for mig, er den værdi, som jeg kan give til mine læsere. Det lyder så stort og helligt, men jeg stræber virkelig på at levere kvalitets ‘content‘ til dem, som vælger at klikke herind.

Jeg tager dit klik seriøst og det håber jeg, at du kan mærke derude. Der er så mange steder at man som læser, follower, whatever, kan klikke hen – så at du bruger dit klik på at kigge herind betyder så pokkers meget.

Læs også: Jeg veksler mellem ‘jeg burde arbejde mere’ og ‘hvorfor skulle jeg dog det?’

Det har helt kort om os! Åh, du kan tro, at jeg var nervøs inden dørene gik op. Var der overhovedet nogen, som ville dukke op? Åh. Da de første kom kunne vi først slappe af og så kom der flere og flere. Åh.

Vores arrangement blev forresten holdt på Hotel Skt. Annæ og maden kom fra TEMPO (shit, jeg spiste så meget mad) som ligger på selve hotellet. Ditte og jeg delte et værelse og vi gik begge ud, som et lys da vi kom tilbage på værelset – og vi sov FANTASTISK. Bare sådan FYI.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments
  1. Tillykke med det nye agentur!
    Apropros at du leger lidt på Youtube så håber jeg sådan der snart kommer nyt content (hvis du har tid til det) – de videoer jeg tidligere har set hos dig har været så fine, detaljerede og gennemarbejdede!

    1. Hej Trine. Tak skal du have! Og yay tak for din kommentar omkring youtube. Jeg bruger så meget tid på de pokkers videoer, så det er en fed kommentar at få! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.