Nye toolboxes – hold orden på hjemmekontoret eller i køkkenet

Så er jeg tilbage på min pind efter en helt fantastisk weekend i Italien og selvom det er lidt øv, så har jeg glædet mit til at komme tilbage til mit hjemmekontor og mit lille køkken. Vi kom hjem søndag aften og selvom man mandag var lidt sløv for mit vedkommende (jeg havde supertravlt inden afrejse og så er tager det bare på ens kræfter at være på farten så længe) så i dag, er det min første ‘rigtige’ dag tilbage på kontoret.

 

Derfor tænkte jeg, at jeg ville starte blødt ud og vise jer et par billeder fra mit kontor, hvor jeg sidder når jeg skal redigere podcast eller videoer, da det er nemmere på min ‘store’ computer. Som I måske har luret på min instastory, så har jeg haft de her toolboxes fra Eva Solo stående – og udover at være pæne – så er de også bare virkeligt brugbare. De gemmer det meste af mit skrivebordsrod væk og så har krukkerne et træ-håndtag, som fungerer som rumdeler til adskillelse af sagerne. Mega smart!

 

Læs også: Kender du også et par stykker som deler lidt for meget på deres insta story? 

Indholdet af den toolboxen på kontoret skifter lidt, men der er plads til en kalender, notesbog, diverse skriveredskaber, cremer, alt det løse – og faktisk bare meget mere end man lige tror – så der kan være helt vildt meget i den! Man vænner også også bare til at komme alt sit rod i den, så på et tidspunkt kan den godt ende med at blive overfyldt. Trust me… Men det er bedre end hvis det bare flyder på bordet!

 

Nu går vi videre til køkkenet, hvor den høje toolbox af de to, står. Normalt er den helt vildt proppet, men jeg har taget nogle af sagerne ud, så det ikke så for rodet ud. Det er dejligt nemt med sådan en opbevaringskrukke på køkken bordet, ved siden af komfuret, så man kan nå det hele imens man laver mad – og så er den faktisk også nem at gøre ren, hvis den skulle blive beskidt – man skal bare køre en klud henover, så er man godt kørende.

 

Læs også: Opskrift på cocktails i ‘jydestørrelser’ og et lille kig på vores nye altan

Det var lige et lille kig ind i nogle af mine yndlingsrum. Jeg har alt for meget jeg skal nå i dag, så jeg vil lukke computeren og tage et hurtigt bad. Håber, at I får en helt fantastisk dag!

 

Udgivet i samarbejde med Eva Solo.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.