Nye tider og nyt layout | VELKOMMEN TIL

Forrige søndag var jeg til fødselsdag hele dagen og da jeg kom om aftenen, så fik jeg en spontan ide. Jeg skal sgu da lave om på min blog! Jeg elskede mit forrige design og det var nemt at navigere rundt i, men i alt for langt tid, der har jeg følt, at jeg gerne ville have mere end bare en blog. Det skulle føles mere som et univers, et online-magasin af en art, hvor jeg stadig deler indlæg fra min hverdag, men i høj grad også deler indlæg om emner, der interesserer mig. Det kunne være emner indenfor iværksætteri, indlæg om at være kreativ, at kunne arbejde selvstændigt og hjemmefra, så selvfølgelig mad. Masser, MASSER af mad. Restaurant anmeldelser, tanker om mad-scenen i Aarhus og så en hulens masse opskrifter.

Nyt layout
Som I måske har bemærket, så er forsiden enormt lang og det kan måske godt være svært, at finde ud af hvor man skal kigge hen, men jeg lover jer, at det kun er her i starten. Alle kategorierne er spredt ud, så man nemt kan finde det content, som man er interesseret i og er man kun interesseret i at se de nyeste indlæg, så kan man også det. Fordi strukturen er meget anderledes i forhold til ‘normale’ blogs, så vil jeg anbefale at følge med på enten Facebook eller Bloglovin, hvis man synes det er svært at finde rundt i.

Der er måske lidt fejl på siden her og der, men det håber jeg, at I kan leve med. Jeg har ændret hele strukturen af min blog på under en uge og der er sgu stadig ret meget der mangler, men so far, so good. Og så er jeg bare vild med forsiden og alle de muligheder man har der!

Det der med banner-reklamer
Jeg hader bannere og det har jeg gjort… siden jeg startede min egen blog og begyndte at gå op i design af websider og blogs. Da min blog startede, deromkring 2011-2012, så var banner-reklamer ikke pæne, nej,  men nu synes jeg, at de er direkte irriterende. Man kan virkeligt mærke, at de hjemmesider og blogs, som benytter sig af disse, virkeligt gør ALT for at man bemærker dem, og derfor er de villige til at gå på kompromis med design – og det vil jeg altså ikke. Pop-ups er de værste og jeg dropper at besøge en side, hvis de er i overtal, er forstyrrende eller er svære at lukke.

STONEMUSE er ikke et reklamefrit medie, men jeg nægter at benytte mig af banner-annoncer og andre forstyrrende elementer. Reklamerne herinde, vil komme i form af sponsorerede indlæg, og disse vil (selvfølgelig) altid være tydeligt markerede.

Engang i fremtiden
Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at få skribenter ind over STONEMUSE, som skal skrive om spændende ting og sager, som jeg ikke selv er ekspert i. SÅ, hvis du har noget på hjerte, så hører jeg meget gerne fra dig, men der skal nok komme et separat indlæg om lige netop det.

Jeg kunne også godt tænke mig, at udgive nogle e-bøger, men om hvad ved sgu ikke. Mulighederne er mange og jeg kan mærke at mit nye online hjem giver mig masser af inspiration og energi til at prøve en masse nye ting af, så nu må vi se hvad der sker.

Håber I kan lide det nye layout og det nye indhold, som der er at finde på siden lige nu. Jeg arbejder på en masse spændende ting, som jeg glæder mig til at indvie jer i.

Klik rundt, se jer omkring, lad mig høre hvad I synes.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

15 Comments
 1. Nu kan jeg kun se med på mobilen indtil min computer bliver fikset, men glæder mig til at kigge med i dit nye space :-) Du har virkelig udviklet dig enormt som blogger over de sidste par år, og det har været i en helt fantastisk at følge med i. Er vild med det nye – hvor gør du det godt!

 2. Er bare helt VILD med det nye look. Jeg syntes i øvrigt slet slet ikke det er uoverskueligt at se på – så det kan du roligt læne dig tilbage, nyde et øjeblik, og være hammer stolt af! Ps. vi har nogenlunde samme forhold til bannerreklamer.. en af de mange ting der gør at jeg elsker at læse med ;-)

 3. Mega lækkert ! Jeg kiggede forbi igår, før jeg læste dette indlæg, og min første tanke var lige præcis, at det snildt kunne være et magasin. SÅ pænt og jeg fandt hurtigt det gamle indlæg jeg søgte.

 4. Ej det ser super fint ud! Jeg elsker at det er holdt helt simpelt i layoutet, men du formår stadig at få vist alting, uden at det bliver rodet. Du er satme dygtigt!
  Ps. Lille heads-up; Knappen til ‘indlæs flere indlæg’ linker til /page2 hver gang, så man kommer ikke videre til side 3.

  1. Tak! Det er jeg simpelthen SÅ glad for at høre.
   Jeg sad faktisk med den knap for mindre end en time siden… Jeg kan simpelthen ikke få den til at virke og jeg er ved at rive håret ud på mig selv ;)

 5. Ej hvor er det bare blevet lækkert smukke! Kan godt lide at layoutet er lidt som et online-magasin men med et snert af blog over sig hvilket kun gør det mere personligt og “hjemmeligt” – glæder mig til at se hvad du finder på i fremtiden :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.