Nye plakater fra Desenio (som altid)

Ny bolig, nye plakater fra Desenio. Eller. Vi har selvfølgelig stadig de gamle, men jeg har altid købt mine plakater og rammer hos Desenio. Der er et enormt udvalg, hver gang jeg har klikket hjem, så støder jeg på nogle nye jeg vil have og åh… det er ikke godt. Men altså. Det er bare fordi de har så mange smukke plakater og et enormt udvalg, så jeg bliver ofte træt af, at jeg ikke lige stødte på *den* plakat lidt tidligere.

Nye plakater fra Desenio

I vores nye hus, så er vi gået efter et lidt andet udtryk end i lejligheden, som var meget farverig og larmende. Det elskede jeg, men i huset, så har vi haft lyst til et mere roligt udtryk, som passer til huset. Huset er fra 1972 og vi vil gerne beholde meget af det ‘gamle’ samtidigt med at vi fornyer det. På vores måde, selvfølgelig! Jeg mangler stadig at finde den helt rigtige væg til at bygge vores billedvæg op på, men all in due time.

Læs også: Ovnbagte rejer med panko (og min basisopskrift på dressing)

Nye plakater fra Desenio (som altid) 1
Nye plakater fra Desenio
Nye plakater fra Desenio

Navnene på plakaterne hedder henholdsvis: “Hookers Green”, “A big blue sky”, “Watercolor Fish” og “Monochrome abstract no1”. De er selvfølgelig alle sammen fra Desenio. Det samme er rammerne. Faktisk er næsten alle mine rammer, i hele huset, fra Desenio, nu hvor jeg tænker over det. Er de ikke fine? Lidt mere rolige billeder end jeg er vant til, men jeg er bare vild med det rolige udtryk.

Helt kort hej fra mig af! Som altid, så kan du finde mig på Instagram, hvor jeg dagligt deler ud af min dagligdag. Der er masser af asiatisk mad, boliginspiration og meget mere! Jeg elsker at lave videoer for tiden, så husk også, at tjekke dem ud. Det er både i form af reels og stories. See you there!

Feel free to share
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
Verdens bedste gaveidé *very lol but I LOVE IT*
Opskrift på verdens bedste veganske curry (intet mindre)
Jeg har endelig fundet den bedste frisør i Aarhus (intet mindre)
Min nye kontorplads i Aarhus!
5 gode og gratis apps (som har gjort mit liv SÅ meget lettere)
De 11 bedste podcasts (hvad er binge worthy i 2021?)
10 gode restauranter i Tokyo (en rejse- og spiseguide til Tokyo)
De 20 bedste serier på Netflix (guide til gode serier i 2021)