Nye knagerækker til ingen penge (og lidt om denne uges renovation)

I dag, så hentede jeg (Andreas) en stor kasse på posthuset og i den var der intet mindre end fire forskellige knagerækker i forskellige længder og farver. Jeg faldt over de billige knagerækker i træ hos H&M – og til kun 39 kr. (for den mindste, den store koster 79 kr.) så kunne jeg ligeså godt klikke lidt forskellige hjem! Den første knage er allerede hængt op i gangen og det ser simpelthen så fint ud – så blot et lille knagerække tip herfra, imens risene hygger i ris-kogeren.

Ville også lige komme med en lille update på boligsituationen. Der kommer nemlig til at ske lidt denne uge – hvis vi ikke bliver brændt af de håndværkere, som har lovet at kigge forbi. Vi er blevet brændt af et par gange, men hvis det hele spiller denne uge, så får vi lavet nye gulve i både køkken og bad. Wehu!

Læs også: Den mest voksneinvestering og 5 gode bøger (som du ikke kan lægge fra dig)

Reklamelinks: Kort knagerække, Lang knagerække

Jeg hader rod, så jeg bliver nok nødt til at finde  kontor et eller andet sted i byen, eller flytte hjem til de gamle den kommende uge, men jeg glæder mig til at der skal ske lidt nyt herhjemme! Jeg har ikke vist meget fra køkken eller bad endnu, men de skal begge lige renoveres en smule før jeg kommer til at vise de to rum frem – og dele nogle gode før og efter billeder. Nu er risene vist færdige. Vi snakkes!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.