Ny podcast om… det overnaturlige (sig velkommen til GÅSEHUD podcasten)

Så er Danica og jeg ude med en ny podcast. En ny, dansk podcast, som slet ikke har noget at gøre med vores forrige podcast at gøre. Denne gang, så skulle det ikke have noget med blogging og sociale medier at gøre. Vi ville bare gerne snakke om noget, som vi begge interesserede os for – og det blev til Gåsehud. Vores nye podcast, som handler om… det overnaturlige. Det som giver os gåsehud. Hver tirsdag, så skiftes vi til at fortælle hinanden en uhyggelig historie fra det virkelige liv – og så kan jeg afsløre at vi fra afsnit 4 (som kommer op på tirsdag) har en oplevelse fra en lytter med og det er altså scary stuff! 

Ny, dansk (uhyggelig) podcast

Lyt med til første afsnit lige her. Hvis du gerne vil hjælpe os lidt på vej her i starten, så ville det betyde så meget, hvis du gik ind for at abonnere på vores podcast i din podcast app. Det er den lilla app på en Iphone. Man plejer at have den på sin telefon, men jeg er lidt i tvivl om man selv skal hente den på de nye telefoner. Oh, I need a new phone. Det er den nemmeste måde at lytte til podcasts, synes jeg.

Læs også: De 11 bedste og mest binge worthy podcasts som du SKAL lytte til (vinter 2018)

Mine issues med at tale

Ja, jeg bliver nødt til at kommentere på det her. Kan du mon huske, at jeg i starten af 2018 skrev, at jeg gerne ville blive bedre til at tale? Som en del af mit nytårsforsæt? Ja, altså det var der selvfølgelig en grund til. Jeg er nemlig så snøvlet, når jeg skal tale og fortælle historier og det… Ja, det har bare ikke forbedret sig, så jeg håber lidt at denne podcast kan gøre mig bedre til det, så bær lige over med mine fortæller skills her i starten.

Jeg vil så gerne være en god fortæller og er meget perfektionistisk i alt hvad jeg laver, så jeg vil gerne have, at vores podcast er perfekt. Det kan man selvfølgelig ikke, men jeg vil bare gerne vær god fra start! Hvis det stod til mig, så ville jeg f.eks. gerne tage nogle afsnit om og at vi kørte det hele igennem inden vi optog, men, det er (heldigvis) ikke vores koncept. Det hele er one-take og uden redigering.

Læs også: Rejseguide til Berlin (her skal du spise god mad, bo på hotel og hænge ud)

Anmeldelser

Selvom vi kun har eksisteret i et par uger, så må jeg hellere lige kommentere på (nogle af) de kommenterer, som vi har fået. Både i vores indbakke og i Itunes. Det er helt fair. Alle har ret til at have mening, men jeg synes det er vildt, hvor hurtigt folk er til at kaste én stjerne efter vores podcast, når vi bare er glade amatører, som besluttede sig for at optage vores samtaler og sprede lidt hygge. Og uhygge. Det gør sgu en lidt ked af det – og det er svært ikke at tage det ind. Giv os lidt tid til at forbedre os. That’s all I ask. Når det er så sagt, så er jeg så glad for alle de andre kommentarer, som vi har fundet! Jeg føler virkelig at vi har ramt et eller andet, så mange tak for det!

Sådan lytter du med

Det er så nemt! Enten så lytter du med fra vores podcast-side eller også, så abonnerer du på vores podcast. Du kan abonnere i den podcast app, som du bruger eller gennem Itunes. Når du har søgt på ‘Gåsehud’ i app’en og valgt at abonnere, så bliver nye afsnit automatisk hentet ned på din telefon. Så kan du høre med imens du er i bad. Imens du vasker op. Imens du er på farten. Nemt! Hvis du er helt ny, når det kommer til podcasts, så har både jeg: “De 11 bedste og mest binge worthy podcasts som du SKAL lytte til (vinter 2018)” og så har Danica, min vedvært, et ligeså godt indlæg. Læs det lige her: “De bedste podcast: Har du mon lyttet til de her?“. Så er der da lidt til lyttelisten!

Er det ikke podcasts du er på jagt efter, så læs med her:
Rejseguide til Berlin (her skal du spise god mad, bo på hotel og hænge ud)
Tyngdepose og babysøvn.. (har ikke et barn men interessant læsning)
Før og efter – her kan du købe flotte tæpper online (nem opdatering af stue)
Mallorca Guide: De bedste tips til magiske Mallorca
Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
  1. Jeg kom til ved en fejl at give én stjerne, men når først man har givet en vurder – Så kan man ikke ændre den ‍♀️
    Det er kun fedt, at I er startet på en podcastserie, det er så anderledes
    Bliv ved med det og så glem dem der har givet én stjerne! Og bliv ved med at blogge

  2. Hej Michelle.
    Kan du evt overtales til at lave en guide til hvordan I laver jeres podcast? Ex hvilket udstyr I bruger, hvilken platform I bruger til distribution og sådan?
    Kh Nanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.