NY JAKKE, NYT HÅR OG LIDT OM DEN ALLERBEDSTE FRISØR I AARHUS – STONEMUSE

NY JAKKE, NYT HÅR OG LIDT OM DEN ALLERBEDSTE FRISØR I AARHUS

Denne jakke. Seriøs. Jeg ved, at jeg har spammet både stories og instagram med den, men jeg synes simpelthen at jakken (som er fra Malene Birger) er den pæneste nogensinde – og så er det faktisk første gang, at jeg har købt en faux fur jakke, hvor jeg synes at pelsen ser pæn ud. Da jeg var i København forleden, så hev Danica mig ind i Malene Birger butikken, og der endte jeg selvfølgelig med at bruge penge på en jakke. Og jo, jeg har allerede købt en jakke fra Designers Remix og en jakke fra H&M denne måned, men jeg kunne simpelthen ikke lade være.

Spottede den på lang afstand, prøvede den og var ude af butikken igen, i løbet af ganske få minutter. Aldrig har jeg købt noget på så kort tid, but when it’s right, it’s right. 

By Malene Birger jakke, Minimum bukser, MbyM sweater, New Balance sneakers

Og nu til håret, som jeg synes sidder rigtigt, rigtigt godt på her billeder! Jeg har vist min frisør frem på instagram og instagram, og derigennem har jeg fået et par spørgsmål om hvorvidt hun er god – og det er hun. Faktisk er jeg blevet klippet hos hende i næsten et år og der er simpelthen ikke andre, som får lov til at røre mit hår. Min frisør hedder Stinna Røgen og hun har en af de fineste saloner i Aarhus.

Hun ved lige hvad jeg vil have – og da jeg var forbi for en uge siden, så ville jeg gerne klippe rigtigt meget af, da jeg synes, at det er blevet svært at håndtere efterhånden – men hun stoppede mig, og syntes at det ville være synd, og nu er jeg så glad for at længden fik lov at blive!

Indlægget indeholder affiliate.

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

6 Comments
  1. Jeg bliver nødt til at anbefale dig frisør MØLL lidt længere nede af gaden. Hun har den fineste lille biks, og jeg synes at hun er mindst lige så dygtig som Stinna. Til gengæld er hun en del billigere, hvilket er et kæmpe plus for sådan en korthåret pige på SU som mig ;)

    1. He he tak for tippet! Jeg holder mig dog til min frisør, som kan styre mit vilde garn ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.