Ny hylde og tæppe fra Søstrene Grene’s nye kollektion (til hjemmekontoret)

Hermed et life fact! Det er altså ikke nemt at tage billeder af en hylde, som ikke er blevet hængt op endnu! Det er bare ikke muligt eller pænt for sags skyld, men jeg håber alligevel at I kan se hvor pæn lige netop denne hylde er.  Anywho, Søstrene Grene har netop løftet sløret for deres kommende efterårskollektion, tjek deres flotte katalog ud her, og det vidste I helt sikkert godt, hvis I kan lide at følge boligprofiler på instagram eller er lidt vild med indretning.

Jeg har selvfølgelig også kigget kataloget igennem og har endda været så heldig at modtage et par af favoritterne i dag. Hylden er endnu smukkere IRL – og kommer til at passe så godt til det hjemmekontor, som jeg har i tankerne. Det grå tæppe er i en farve, som jeg normalt ikke går efter når det kommer til tæpper, men den passer bare så fint ind i både vores indretning og til selve hylden.

Læs også: Sådan bruger jeg belysning i indretningen+ et kig ind i mine 3 yndlings rum

Kollektionen lander i butikkerne den 6. september (med undtagelse af nogle enkelte varer, som I kan læse om i kataloget) og der er mange labre sager, som jeg helt sikkert skal ind og kigge nærmere på, næste måned.

Hylden og tæppet er modtaget i gave og nu skal jeg bare have fundet det perfekte lille skrivebord, som jeg kan have i det ene hjørne i stuen. Hvis I kender nogle seje små borde som ville passe til hylden, så send mig gerne en besked somewhere. Det er ligemeget hvor. Jeg skal nok finde den.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.