Få masser af value for money – en anmeldelse af den nye ‘the Hummus and Pita Bar’

I forrige uge var Andreas og jeg på besøg hos hans søster, som bor i Aarhus N og på vej hjem, så ville Andreas gerne have mig ind på the Hummus and Pita Bar. Han havde været der før og kunne lide maden – men jeg skulle lige overtales – så jeg gik med ind for at kigge nærmere på menukortet. Jeg havde den vildeste cravings for pomfritter, så jeg kunne godt gå med til at aftensmaden skulle være derfra hvis jeg kunne få sådan nogle – og jeg er da så glad for den beslutning!

Maden smagte nemlig intet mindre end fantastisk (ALT er hjemmelavet) og det her et kun et lille udpluk af hvad vi endte med at komme hjem med. Man fik sindssygt meget mad for pengene – og der var også nok til, at vi kunne spise rester til frokost dagen efter! For under 200 kr. fik vi pita med lam, en omgang gode fritter, en stor salat med falafel, kibbeh med salat, hummes og dressing – og en dåse cola – så der var masser af mad. Hvis I nogensinde befinder jer ved Stjernepladsen i Aarhus, så skal I altså herind!

Læs også: Søstrene Grene’s café i Aarhus » en kort anmeldelse af en glemt klassiker

Info:
The hummus and pita bar
Randersvej 23
8200 Aarhus N
Åbent 12:00-22:00, hver dag.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.