NY CAFÉ I AARHUS – SUND MAD, FANTASTISK KAFFE OG REN INSTAGRAM-VENLIGHED

Hej fra morgentoget mod København! Endnu engang, så er jeg på farten og selvom jeg hader offentligt transport, så glæder jeg mig til at besøge hovedstaden igen. Jeg skal optage med Danica, spise en hulens masse god mad (som altid) og besøge veninder, som er flyttet derhen. Jovist, der er også et par møder, men dem skal der også være et par stykker af, når jeg endeligt er ‘derovre’.

Nåmenaltså, hvis I følger mig på instagram, så ved I måske, at jeg i går besøgte den nye café, Greenilicious, som netop er åbnet i Magasin. Inden jeg kommer til selve maden, så synes jeg, at I skal læne jer tilbage og kigge alle (og der er mange) de her billeder igennem. Instavenligheden var i top og det var tydeligt at se, at der var tænkt over alle detaljer!

Læs også: Få billig og vegetarisk take-away hos Café Fika

Pæne, pæne bøger. Billederne i bøgerne er taget af Sif Forella, som også har taget alle mad-billederne, som hænger i cafeen. De er virkeligt smukke, så husk at kigge efter dem!

Et par snapshots af den flotte indretning. Det var ren instagram.

Verdens bedste kop kaffe, som de selv laver, så den skal I altså huske at smage.

Ægge-wrappen med oksekød og salaten var mandegodkendt. Mums!

Ser det ikke skønt ud? Skønne og sunde salater, fantastisk kaffe, den hyggeligste indretning, flotte bøger, morgenmad hele dagen og nem take-away til aftensmad. Der har virkeligt manglet en sund og lækker frokost-café nede omkring Magasin og det er der kommet nu!

I et interview med tre stiftere af caféen står der: “Erfarne kokke i køkkenet fra morgen til aften, sund, lækker og økologisk baseret mad til den travle forbruger, der har brug for hurtigt at suse ind, gribe en salat, en friskpresset juice og en sund snack, betale og styrte ud igen” men sådan bliver konceptet ikke helt. Det bliver i hvert fald ikke kun take-away. Jeg fik snakket med en af de tre stiftere og de kommer altså til at ændre lidt på deres koncept med take-away, da den hyggelige indretning giver kunderne lyst til at blive – derfor kommer der snart tallerkner, så man kan nyde sin mad i den flotte café. Det er helt, helt forståeligt, for vi endte også med at blive ret længe. Der var nemlig så hyggeligt!

Udgivet i samarbejde med Magasin.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.