Nu kan du købe de seje, foldbare kasser i Aarhus (til nærmest ingen penge)

De populære kasser fra AYKASA ser man alle steder for tiden – og det forstår man godt – de er nemlig billige, de fåes i de smukkeste farver og så er de bare super brugbare. De kan foldes sammen, når de ikke bruges og så kan de også stables. Det er så simpelt og så smart! Nå men altså, i går, så skulle jeg lige i HAY for at købe en kuglepen (ja, jeg er den type som besøger HAY for et købe en lille kuglepen) og faldt over kasserne i butikken. De har ‘mini’ versionen af kassen, som er den mindste AYKASA kasser, som man kan få.

Jeg har allerede nogle af de store kasser, inde i mit skab fra IKEA, men de var bestilt online, og der havde jeg faktisk ret svært ved at bedømme hvilken størrelse som jeg havde brug for  – og hvilke farver jeg skulle vælge, så da jeg spottede de her, så var der ikke andet at gøre end at købe lidt flere med hjem.

Læs også: 5 uhyggelige film og serier på Netflix (som er perfekte til efteråret)

Som I måske kan fornemme, så havde jeg lidt svært ved at begrænse mig og endte med at komme hjem med hele fem styks, i de fineste farver. Jeg har tænkt mig at bruge dem i køkkenet til nogle løse krydderier, i badeværelset til min make-up og til alt det løse, som hober sig op i nogle af vores skuffer. De foldbare koster 39 kr. pr. styk og fås i flere farver end de her fem. Er de ikke fine? Happy shopping! 

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.