Nu kan du få japansk ramen på ‘Aarhus Central Food Market’ og…

… I skal altså prøve det! Ramen er ikke for alle, det er jeg sikker på, men på vores rejse til Tokyo, så blev Andreas og jeg obsessed med den ‘simple’ nudelsuppe fra Japan. Efter vi besøgte Japan (husk at tjekke mine rejseguides til Tokyo ud, hvis I overvejer en tur derhen) for et lille år siden, shit time flies, så har vi spist ramen i Los Angeles (vi var 4 forskellige steder hvoraf det ene af stederne var i Little Tokyo), Budapest, København og i Hamborg, men det var kun været godt. Det har ikke været fantastisk, men den bowl, som vi fik på ‘Ramen Takumi’ på Central Food Market er helt sikkert den bedste vi har fået!

Vi satte os godt til rette i baren, så vi kunne se hvad kokkene lavede i køkkenet og valgte hurtigt hver vores suppe. Andreas valgte en Takumi Miso Ramen, imens jeg tog chancen og valgte en Takumi Jigoku Ramen SUPER SPICY. Efter 10 minutter, så var de klar og vi fik begge julelys i øjnene. Forventningerne var ikke ret høje, men suppen så intet mindre end fantastisk ud, så vi gik igang med det samme; man skal nemlig spise denne suppe imens den stadig er brandvarm.

Læs også: Rejseguide til Tokyo – 10 steder steder du SKAL spise i Tokyo

Jeg smagte på Dresse’s suppe og den var god. Min var endnu bedre. Min suppe var så spicy, at ejeren kom en hår-elastik, en masse servietter og en flaske vand til mig – den var superstærk, men den var perfekt. Den var intet mindre end perfekt og mindede mig om min yndlingssuppe i Tokyo.

Priserne ligger i den høje ende af ‘Central Food Market’ skalaen men den søde ejer fortalte os, at alt er lavet fra bunden – de har selv lavet deres miso, de producerer selv deres nudler, chilisaucen er deres egen og så er alle ingredienserne i høj kvalitet. Jeg betaler gerne for det igen og igen og igen. Det var ligesom at være tilbage i Tokyo, så hvis I gerne vil have en på opleveren, så vil jeg helt sikkert anbefale jer at kigge forbi Takumi Ramen på Central Food Market i Aarhus.

Læs også: Sådan finder du den perfekte feriebolig med airbnb

Umfp, jeg er excited over Ramen Takumi, som I måske kan fornemme!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.