Nu kan du få goma, kimchi og meget mere leveret LIGE til døren

Reklame | Da Simple Feast skrev og spurgte om jeg ikke ville prøve deres helt nye Essentials produkter så råbte jeg nærmest “ja” (okay det var nok nærmere et “yas bby“) til computeren. Jeg havde nemlig allerede luret lidt på produkterne på deres hjemmeside. Se dem lige. Jeg er nemlig, udover at være obsessed med asiatisk mad, også vild med smuk emballage og det er der masser af her. Okay. Du kender sikkert allerede Simple Feast og deres lækre og smukke måltidskasser og nu kan du tilføje altså ‘Essentials’ til din kasse, når du får den leveret om søndagen. Hvis du gerne bare vil prøve de lækre Essentials og få dem leveret lige til døren, så du selvfølgelig også det. Mums!

Hvad er Simple Feast Essentials for noget?

Jamen det er faktisk flere ting. Der er alt fra comfort food, kimchi, GOMA, labre saucer, hotsauce, gode dressinger og meget mere. Altså essentielle ting til køkkenet, som du kan hive frem, og som gøre din mad endnu mere lækker i hverdagen. Goma, for eksempel. Du ved, den der lækre sesamdressing, som du måske har fået på en japansk restaurant. Den har jeg prøvet at lave herhjemme og det er ikke kun én gang. Jeg fik den med i min måltidskasse fra Simple Feast for længe siden, men jeg kunne simpelthen ikke genskabe den. Selv med en opskrift.

Læs også: Opskrift på verdens bedste veganske curry (intet mindre)

100% økologi

Ligesom med alt andet fra Simple Feast, så er Essentials 100% økologiske og plantebaserede produkter, som er lavet af dygtige kokke. Det er uforarbejdet mad og er uden hverken tilsætningsstoffer og eller konserveringsmidler. Lige som det skal være. Det bliver faktisk først lavet når du bestiller på deres hjemmeside, så du er sikker på 100% freshness. Selvom produkterne bliver lavet made to order, så kan du stadig nå at få dine lækkerier om søndagen selvom du bestiller om fredagen. Det er da vildt!

Den vildeste goma og Tsukeyō

Jeg skulle selvfølgelig prøve alle de asiatisk inspirerede produkter. Had to! Efter goma fadæsen herhjemme, så bestilte jeg naturligvis to glas og det smager ligeså godt, som jeg husker det. Du kan dyppe alt i det. Seriøst. Jeg bestilte også ”Tsukeyō” som jeg ikke kendte, men som betyder ”Let’s pickle!” på japansk. Jeg er vild med det. Her får du sprøde, fermenterede grøntsager krydret med ingefær, chili og sesam. Jeg vil spise min Tsukeyō med denne eller denne opskrift.

Læs også: 5 nye-ish og gode serier på Netflix (oldschool reality, sci-fi og…)

Kimchi og ‘Love Hurts’

Hvis du ikke kender kimchi, så er det et musthave i det koreanske køkken. Denne kimchi fra Simple Feast er lavet af sæsonens friske grøntsager, som er fermenteret og krydret med en særlig krydderpasta. 1. Se lige emballagen på den kimchi og 2. Jeg spiste den sammen med min dhal. Faktisk har jeg lige opdateret opskriften, som btw, er den mest besøgte og brugte opskrift herinde. Jeg delte min opskrift på vegansk dhal for over 4 år siden og tænkte at var på tide med en opdatering af billeder og en ny test af opskrift.

Altså jeg har stadig spist masser af dhal men jeg har bare sjusset mig frem og ikke fulgt opskriften 100%. Den smager heldigvis stadig godt – og den smager endnu bedre med en side of kimchi og lidt ‘Love Hurts’ hotsauce. Husk at tjekke den opskrift ud hvis du mangler en god hverdags-ret (orker du ikke lave den selv, så kan du faktisk også bestille en hos Simple Feast) og husk også at tjekke alle de nye Essentials produkter lige her.

Læs også: Opskrift på nem chiliolie (du kan og VIL hælde den på ALT)

Phew. That’s all folks

Se endnu mere på min Instagram og især mine stories. Vi ses derovre!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.