Nu hvor vi skal flytte så sælger jeg (næsten) hele min garderobe

Først og fremmest, så skal lige høre jer om noget – er der noget, som gør det muligt, at ekskludere alt hvad der kommer til at handle Elle Style Awards i aften? Altså you do you og de skal da bare fyre den af, men jeg orker simpelthen ikke, at det skal overtage mit feed i aften. Og hey, det er ikke fordi, at jeg er bitter over ikke at være inviteret, for det var jeg skam, men for pokker, hvor jeg bare ikke gider at følge med i det lige nu. Måske jeg bare skulle droppe at tjekke ‘ze socials i aften? Jeg vil sgu prøve!

Ellers skal aftenen nok også gå med projekt ‘tøm ud af gemmerne’ hvilket egentlig er lidt underligt, fordi jeg var i gang med samme projekt inden vi flyttede ud af vores lejlighed – og alligevel – så synes jeg godt nok, at jeg har meget stuff! Jeg sælger det hele ovre på min nye profil og det hele rykker ret hurtigt derovre, så hvis I skal have noget med, så er det med at være hurtig.

Læs også: Så fik vi sgu nøglen til vores nye lejlighed (omg omg omg)

Jeg bliver ved at med fylde op derinde, imens jeg pakker til vores flytning, så hvis der ikke er noget som fanger lige nu, så er det bare med at holde øje. Vi ses derhenne! Jeg skal forresten også lige høre jer om noget andet også – hvor finder man pæne, funktionelle garderobeskabe, som ikke er fra IKEA (dem kigger vi nemlig allerede på) og som ikke koster en bondegård? Det var da overraskende svært at finde. Hjælp a girl out. 

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.