NSTGRM NSTGRM NSTGRM

Først et seriøst spørgsmål; er der nogen af jer derude som ikke har instagram? Jeg synes det er så skidehyggeligt og bruger det all the time, virkeligt.. Nåede I at opleve at insta var nede forleden? Addict her var ved at gå helt ned udfra min facebook-side, så var jeg vist ikke ene om det! Følg med lige her.

Do you guys love instagram as much as me? I am addicted and I would be happy if you would follow my insta spam right here.

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

14 Comments
 1. Jeg har ikke instagram. Indtil i forgårs havde jeg ikke engang en telefon, der kunne få apps.. ;)
  Jeg føler i forvejen, at der er rigeligt med sociale medier, så instagram, twitter osv. må vist leve uden mig.

  1. Rigtigt, rigtigt. Og Instagram er virkeligt en TIDSRØVER!
   Efter jeg fik instagram havde jeg det ligesom dig. Blogging, Facebook og Insta, er nok for mig!

 2. Jeg har hverken instagram, twitter og hvad der nu efterhånden er på markedet – og jeg har heller ikke i sinde at få det. Synes jeg er rigeligt online i forvejen med facebook, mails på telefonen osv. osv. :)

  1. Rigtigt rigtigt. Der er meget at holde styr på!

   Men jeg har selv skåret meget ned på Facebook efter Insta, så tror det går lige op. Næsten ;)

  1. Det svinger lidt hvor meget jeg opdaterer min men jeg følger mange! :)

   Jeg bruger Whitagram til de fleste billeder :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.