NEW IN

Yo! Først og fremmest, så tusind tak for alle de søde kommentarer jeg fik til det forrige indlæg – det varmer sgu lidt om mit trætte lille blogger-hjerte. Jeg har simpelthen så mange nye ting at vise jer, og oplevelser at dele med jer, da jeg var været i gang med så mange forskellige ting hele den her uge – jeg har faktisk ikke nået at være ved computeren og når jeg endeligt har været hjemme har det været for at skifte tøj, eller skype med Andreas. Anyway, en af de mange ting jeg har købt, er de fine sneakers slash wedges fra Dope, er de ikke bare fucking fantastiske? Jeg har ledt efter et par flade, hverdags-sko i et godt stykke tid nu, da jeg kun ejer et par gummestøvler og et par slidte Converse kopier når skoene skal være flade – så da jeg så dem her var der ikke nogen tvivl – de skulle være mine! Jeg har haft dem på fødderne siden jeg købte dem, og ja okay, det var godt nok igår jeg købte dem men alligevel. Vi snakkes ved senere.

First of all, thank you guys for all the sweet comments I got on the post below – they made my tired blogger-heart really happy. I have so many new things to show you and so many experiences to share with you. It’s good to be back.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.