Nem tahindressing som kan bruges til ALT – STONEMUSE

Nem tahindressing som kan bruges til ALT

Ja, flot ser dressingen ikke ud når den ligger her, men forestil jer den blandet godt sammen med pasta og en masse stegte grøntsager. Så ser det helt anderledes ud og så smager det virkeligt virkeligt godt. Sådan virkeligt (!) godt. Der er vitterligt gået et lys op for mig, efter jeg læste et indlæg på Stinna’s blog, hvor hun havde brugt tahin til andet end falafler. Det havde jeg aldrig tænkt på og bøtten med tahin har egentligt altid bare stået i køleskabet og ventet på at jeg skulle bikse nogle falafler sammen – men det bliver der sgu lavet om på nu.

Du skal bruge: 
2 spsk tahin
5 spsk god olivenolie
Ca. 4 spsk saft fra en citron
En kvidspids salt (hvis tahinen er usaltet)
Evt. lidt chiliflager

Bland alle ingredienser sammen i en skål og opbevar på køl indtil du skal bruge det. Jeg vil skyde på at det kan holde en uge (måske lidt mere) hvis toppen af blandingen er dækket af olie. Servér med tørstegte asparges, gulerødder eller bland det med pasta. Mulighederne er mange og jeg kommer med en opskrift inden længe!

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.