Verdens bedste ‘kontor’ snack med mango, chili og salt (asian style)

Den nemmeste snack med mango og chili. Jeg elsker at spise lige netop denne kombination af gode sager foran computeren når man lige skal have et skud energi. Eller når det er varmt udenfor. Eller indenfor. Jeg har spist den i dag, hvor der er meget som skal laves. Har netop også brygget kaffe nr. 3. Ugh.

Nem snack med mango

Denne opskrift er så nem, at den nærmest ikke kan kaldes for en opskrift, men den har altså det hele. Den har salt, sødme, syrlighed (alt efter din mango, of course), fylde og et lille spark chili. Jeg har vist delt denne opskrift herinde for længe siden, men jeg tænkte at det var på tide med en genudgivelse. Den er nemlig så god!

Læs også: Opskrift på asiatisk peanutsauce (som kan spises til ALT)

Snack med mango

Snack med mango

Snack med mango

Nu afslørede jeg nærmest hele opskriften i titlen af det her indlæg, men, man skal bruge en rigtig god salt (jeg er vild med denne) og så skal man bruge chili, som ikke er alt for stærk. Er du til superstærk chili på din mango, så you do you, men personligt, så er jeg ret vild med denne fra Urtekram, som har en god chilismag, som ikke brænder din tunge af. Skær mangoen i tern på kryds og tværs, drys med salt og chili – og så er du sådan set færdig.

Er mangoen moden nok, så kan man bare spise de små tern med en gaffel, direkte ud af mangoen. Mums! Er den ikke helt moden nok, så kan man skære stykkerne af med en kniv eller ske, og så komme stykkerne ned i en skål. Simpelt god og noget, som man hurtigt kan bikse sammen de dage, hvor det skal gå hurtigt!

2 Comments
  1. Det må prøves her i eksamensperioden! Jeg spottede også lige din fine tracker, er det en du selv har lavet, eller har du et link? :)

    1. Skønt at høre! Den er hjemmelavet, men har lavet et par stykker så overvejer stærkt at sælge :)
      Du må sige til hvis du skal have en, så kan vi sgatens finde ud af det :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.