Snackbaren du finder i ALLE mine tasker (#snackattack #sendhelp #yummy)

Leder man ikke altid efter en nem snack, som man kan have med på farten? Eller. Det er ikke fordi, at jeg er fortaler for, at spise på farten, men det glipper sgu sommetider. Jeg arbejder hjemmefra og kan oftest planlægge min tid ret godt (dvs. rundt om mine måltider he he) så jeg ikke bliver sulten, imens jeg er on the go. Jeg har dog en form for fail safe i min taske. Altid! Den er i form af de her lækre barer fra BE-KIND, som jeg har proppet i alle mine tasker. Seriøst. Du finder dem efterhånden i ALLE mine tasker.

Nem snack på farten

Inden jeg bombarderer dig med information omkring de her barer og hvorfor de ligger i alle mine tasker, så først en lille opskrift. Ej okay. Opskrift er det måske ikke, men det er i hvert fald et lifehack! Da vi var ved at smelte i vores lejlighed her i løbet af sommeren, så fungerede barerne som gode snacks i en skål koldskål med masser af friske jordbær og passionsfrugt. Mums! Har du ikke prøvet den kombination, så lov dig selv at prøve den. Jeg kan ikke lide kammerjunker så, uhm, det her var en god  kombination af gode sager.

Læs også: 5 områder og seværdigheder du SKAL opleve i Tokyo (according to me of course)

Nem snack

Nem snack

Nem snack

Nem snack

Hvad er BE-KIND?

BE-KIND er en nødde-bar som er lavet på ‘ægte’ ingredienser. Faktisk er de så ægte, at du kan se lige præcis hvad de indeholder igennem deres transparente emballage. Nødde-barerne er glutenfri og dairy free. Eller. Der er en enkelt, som ikke er (det er den der hedder ‘Caramel Almond & Sea Salt’) men eller er de uden mælkeprodukter, hvis du undgår det.

Jeg er sikker på, at du allerede er stødt på dem, men hvis ikke, så kan de bla.a. købes i 7Eleven, Super Brugsen og på diverse tankstationer. Der kommer hele tiden flere butikker på listen, men jeg er sikker på at hvis du nok skal støde på dem snart, hvis du ikke allerede har. Hvad hedder det der, hvor man hele tiden ser en ting, når man har stiftet bekendskab med den? Oh well. 

Læs også: Det ENESTE blogindlæg du behøver at læse denne uge (#2)

Nem snack

Nem snack

Be good. Be kind!

BE-KIND vil gerne gøre verden mere kind, så udover at de har en masse initiativer igang, så håber du at du/vi bliver bliver mindet om vi skal være gode ved os selv (og andre) hver gang at vi griber ud efter en bar.

BE-KIND barerne er pakkede med smag og man kan smage at ingredienserne er af høj kvalitet. Den bedste er helt klart den med mørk chokolade og havsalt og SÅDAN ER DET BARE. Uhm. På farten. Til eftermiddagskaffen. I koldskålen. Come to mama. 

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.