En billig update på altanen (som har gjort en KÆMPE forskel) #ikeahack #kinda

Easy breezy beautiful! Billig opdatering af altan. So easy. So good. Okay, okay. Det her er ikke et hack som sådan, da… Ja… Jeg vil egentlig bare gerne vise dig, at man kan male sit bord på altanen, men for pokker, hvor gjorde det en stor forskel ude på vores. Derudover, så er det jo bare en nem måde at opdatere et af de billigere caféborde fra IKEA. Hvis du har en lille altan, så ved du hvilke borde jeg taler om!

Billig (og nem) opdatering af altan

Anywho. Jeg har skrevet lidt om det tidligere, men jeg kan godt lide, at der er en rød gennem lejligheden, så jeg valgte at male bordet i den farve, som jeg godt kan lide – og som jeg har tænkt mig, at bruge på noget andet i lejligheden. En kurv. Eller en væg. Instant rød tråd gennem lejligheden! Det er de små ting der gør det og det langt fra sikkert, at alle bemærker at denne røde tråd, men det gør jeg og det er det vigtigste. Min bolig er mit kontor, så det er de her små ting, som løfter mit humør og gør mig mere kreativ.

Læs også: Den bedste morgenmad og brunch i Aarhus – 7 labre steder du skal kende

Her kan bordet købes:

Bordet er fra IKEA (love you) og kan købes for kun 179 kr., hvilket er en sindssygt god pris. Det hedder ASKHOLMEN og er en del af en ret laber serie med små og store møbler til udendørsbrug. Vi købte vores forrige år og vi har simpelthen været så glæde for det! Det var vigtigt for os at det kunne foldes sammen og at det var nemt at rykke rundt, så bordet her krydsede det hele af på den korte, he he, liste.

Billig update på altanen. Sådan gør du:

Jeg har faktisk brugt en maling, som er beregnet til væggen indenfor, men jeg tænkte, at bordet gerne måtte blive lidt smadret, så det kan lidt patina senere hen. Farven som jeg har valgt hedder Amber Red og er fra yndlings Jotun Lady, som altid. Jeg sleb bordet en lille smule inden jeg malede det med en bred pensel. Det tog ikke mere end en time og så var vores “nye” bord færdigt. Easy breezy beautiful!

Læs også: 50 underlige food combos (til næste gang du er snacky AF)

Læs også: Opskrift på miso sauce som kan bruges til ALT (dine rester bliver THE BOMB)

Indtil videre er der ikke nogle issues med malingen, men husk at undersøge om du kan bruge den maling, som du har i tankerne på bordet. Det var det! Og ja! Jeg malede i stuen fordi det regnede udenfor og jeg ville gerne se youtube videoer imens jeg var i gang. Skide hyggeligt TBH. Jeg glæder mig til at dele en masse fra vores mini altan henover sommeren. Ses på Instagram, hvor jeg nok kommer til at dele allermest. Jeg er i træning som grillmester så det skal nok blive interessant!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments
  1. Det ser godt ud Og bordet duer godt, selv om man sætter det fast i altangitteret og ikke i en mur? (Jeg har nemlig undladt at købe bordet, fordi jeg ikke vidste om det ville fungere)

  2. Hey Rikke. Jeg er ikke helt sikker på hvad du mener. Det sidder ikke fast i noget, men kan stå for sig selv :)

    Vi har haft det i et år og har ikke haft nogen problemer med det. Bordet er stabilt og fungerer så godt til det vi bruger det til :)

  3. Hej :-) Nej okay, det var bare fordi det på hjemmesiden står, at det skal skrues på væggen – men godt at høre, så skal jeg en tur i IKEA :-) Tak for svar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.