En nem dild dressing til sommerens (grill) fisk

Endnu et indlæg, hvor jeg snakker om.. Mad! Da jeg var i Brugsen i går, faldt jeg over et kæmpe bundt dild, som jeg bare måtte have med hjem. Det er bare sådan en sommerlig krydderurt og det var faktisk første gang i år, at jeg købte sådan en basse hjem. Jeg gik straks i gang og lavede både en dild-olie (den får I opskriften på en anden dag) og en ultra nem dressing, som passer perfekt til fisk lige fra grillen eller fiskefrikadeller på rugbrød, som vi spiste dressingen med, tidligere i dag.

Opskrift på nem dild dressing. Du skal bruge:

3 dl creme fraiche eller skyr
1 bundt frisk dild
1/2 rødløg, fintsnittet
1 fed hvidløg, presset elle fintsnittet
Saften fra 1/2 citron
Salt og peber

Læs også: Opskrift på verdens nemmeste romesco sauce (seriøst)

Opskrift på nem dild dressing 3

Opskrift på nem dild dressing

Opskrift på nem dild dressing 2

Alle ingredienser blandes sammen i skål og smag til med salt og peber. Lad blandingen trække i køleskabet i et par timer inden servering og nyd med et godt stykke fisk.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.