En nem dild dressing til sommerens (grill) fisk

Endnu et indlæg, hvor jeg snakker om.. Mad! Da jeg var i Brugsen i går, faldt jeg over et kæmpe bundt dild, som jeg bare måtte have med hjem. Det er bare sådan en sommerlig krydderurt og det var faktisk første gang i år, at jeg købte sådan en basse hjem. Jeg gik straks i gang og lavede både en dild-olie (den får I opskriften på en anden dag) og en ultra nem dressing, som passer perfekt til fisk lige fra grillen eller fiskefrikadeller på rugbrød, som vi spiste dressingen med, tidligere i dag.

Opskrift på nem dild dressing. Du skal bruge:

3 dl creme fraiche eller skyr
1 bundt frisk dild
1/2 rødløg, fintsnittet
1 fed hvidløg, presset elle fintsnittet
Saften fra 1/2 citron
Salt og peber

Læs også: Opskrift på verdens nemmeste romesco sauce (seriøst)

Opskrift på nem dild dressing 3

Opskrift på nem dild dressing

Opskrift på nem dild dressing 2

Alle ingredienser blandes sammen i skål og smag til med salt og peber. Lad blandingen trække i køleskabet i et par timer inden servering og nyd med et godt stykke fisk.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Welcome to my humble abode and little part of the internet where I write about making a career in blogging, great food and travels.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.