Nem aftensmad på kun 20 min (spicy wok med rød karry, rejer og broccoli)

Aftensmad på kun 20 min. Jeps. Det kan sagtens lade sig gøre! Jeg startede året med at proklamere at jeg gerne ville lave mere mad. Eller. I hvert fald dele endnu mere mad herinde because food is life. Jeg elsker at lave mad og at spise mad. Helst asiatisk selvfølgelig! Denne ret bikser jeg ofte sammen når det skal gå hurtigt, men stadig har lyst til et lækkert måltid med masser af grøntsager, masser af smag og som er aesthetically pleasing. Opskriften er til to personer. Læs med!

Aftensmad på kun 20 min. Du skal bruge: 

200 g rejer, rå og uden skal
1/2 broccoli, i mundrette stykker
1 håndfuld champignon, i skiver
3 gulerødder, i skrå skiver
1/2 rød chili, i skiver
1 alm. løg, i skiver
1 fed hvidløg, fintsnittet
1 dåse kokosmælk (eller pulver)
1 spsk rød karry (currypaste)
Soja, forårsløg, salt, lime, ris

Læs også: Sådan skal du samarbejde med en influencer (8 simple men vigtige tips)

aftensmad på kun 20 min

aftensmad på kun 20 min

How to: 

Det her er så nemt at det nærmest ikke er en opskrift. Alle grøntsager smider du nemlig bare på en varm, meget stor pande. Når du har stegt grøntsagerne af i et par minutter, så tilføjer du rejerne og steger det sammen indtil rejerne skifter farve. Tip! Jeg skærer altid rejen over, sådan ned langs ryggen, og deler rejen i to. På den måde, så er det lidt som om at man får lidt mere reje for pengene.

Ligeså snart rejen har skiftet farve, så tilføjer du kokosmælk og currypaste – og koger retten hurtigt op. Ligeså snart det hele er varmet op og blandet godt sammen, så skruer du ned og smager retten til med soja, lime og evt. en smule salt. Server med ris, forårsløg og thai basilikum.

Læs også: Et råt garderobestativ (som giver overblik, orden og mere plads i garderoben)

aftensmad på kun 20 min

aftensmad på kun 20 min

Endnu flere opskrifter:

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.