Nem aftensmad på 20 min (thai-landsk suppe med currypaste, tahin og svampe)

Nem aftensmad på 20 minutter? Jo, det kan sagtens lade sig gøre! Da jeg serverede denne suppe for Andreas, så mente han at det var den bedste suppe, som jeg nogensinde havde lavet. Jeg blev selvfølgelig nødt til at dele opskriften herinde efter sådan en kommentar. Det er blevet en ny klassiker i vores køkken, da den er nem at lave! Den indeholder heller ikke så mange ingredienser og mange af ingredienserne har vi nærmest altid stående hjemme. Det er også en billig ret. Åh. Den krydser sgu det hele af! I opskriften her er der nok til to personer:

Nem aftensmad på 20 min. Du skal bruge:

2 kyllingebryst
1 liter bouillon (2 terninger. Jeg bruger disse)
1 dåse kokosmælk
2 spsk tahin
2 spsk rød currypaste (mindre hvis den ikke skal være så stærk)
2 hvidløgsfed, finthakket
3 cm. ingefær, snittet
1 stor håndfuld champignon of your choice, i tykke skiver
1 peberfrugt, skåret i skiver
2 plader nudler
Soja, Lime, koriander

Læs også: Sådan kan du forny og opdatere din billedvæg (på budget)

Kom kylling, bouillon, kokosmælk, tahin, karrypaste, hvidløg, ingefær og champignon i en gryde. Kog det op og sæt varmen så ned på medium. Lad det hele simre indtil kyllingen er gennemkogt. Det tager ca. 10-15 minutter alt efter størrelse på kyllingen. Tag bryster ud (hø hø) og riv kødet i stykker med fingrene eller to gafler. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken i en anden gryde. Dræn nudlerne.

Kom kødet tilbage i gryden. Kom herefter peberet i samme gryde og rør godt rundt. Fordel nudlerne i to skåle. Smag suppen til med soja eller karrypaste. Rør rundt og kom suppe ovenpå nudlerne. Servér med koriander og lime. Voila! Sådan kan du lave nem aftensmad på 20 min!

Her er et par andre opskrifter, som du måske ville kunne lide:

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.