Nem aftensmad på 20 min (thai-inspireret suppe)

Nem aftensmad på 20 minutter? Jo, det kan sagtens lade sig gøre! Da jeg serverede denne suppe for Andreas, så mente han at det var den bedste suppe, som jeg nogensinde havde lavet. Jeg blev selvfølgelig nødt til at dele opskriften herinde efter sådan en kommentar. Det er blevet en ny klassiker i vores køkken, da den er nem at lave!

Den indeholder heller ikke så mange ingredienser og mange af ingredienserne har vi nærmest altid stående hjemme. Det er også en billig ret. Åh. Den krydser sgu det hele af! I opskriften her er der nok til to personer:

Nem aftensmad på 20 min. Du skal bruge:

2 kyllingebryst

1 liter bouillon (2 terninger. Jeg bruger disse)

1 dåse kokosmælk

2 spsk tahin

2 spsk rød currypaste (mindre hvis den ikke skal være så stærk)

2 hvidløgsfed, finthakket

3 cm. ingefær, snittet

1 stor håndfuld champignon of your choice, i tykke skiver

1 peberfrugt, skåret i skiver

2 plader nudler

Soja, Lime, koriander

Læs også: Aktive rabatkoder og konkurrencer

Nem aftensmad på 20 min (thai-inspireret suppe) 1
Nem aftensmad på 20 min (thai-inspireret suppe) 3
Nem aftensmad på 20 min (thai-inspireret suppe) 5
Nem aftensmad på 20 min (thai-inspireret suppe) 7
Nem aftensmad på 20 min (thai-inspireret suppe) 9
Nem aftensmad på 20 min (thai-inspireret suppe) 11

Kom kylling, bouillon, kokosmælk, tahin, karrypaste, hvidløg, ingefær og champignon i en gryde. Kog det op og sæt varmen så ned på medium. Lad det hele simre indtil kyllingen er gennemkogt. Det tager ca. 10-15 minutter alt efter størrelse på kyllingen. Tag bryster ud (hø hø) og riv kødet i stykker med fingrene eller to gafler. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken i en anden gryde. Dræn nudlerne.

Kom kødet tilbage i gryden. Kom herefter peberet i samme gryde og rør godt rundt. Fordel nudlerne i to skåle. Smag suppen til med soja eller karrypaste. Rør rundt og kom suppe ovenpå nudlerne. Servér med koriander og lime. Voila! Sådan kan du lave nem aftensmad på 20 min!

Feel free to share
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
De 10 bedste film på Netflix (ifølge mig of course)
Cookies med kardemomme (som bare blir’ bedre og bedre)
Sådan skal du samarbejde blogger eller influencer (del 2)
Liste med farvekoder (som du kender fra Instagram)
Asiatiske restauranter i Aarhus (7 steder som du SKAL kende)
Hele vores flytteproces (salg af ejerlejlighed) del 1
Opskrift på nem ramen (smuk, fyldig og perfekt til kolde aftener)
Lær at investere med Female Invest