Nem aftensmad på 20 min (thai-inspireret suppe)

Nem aftensmad på 20 minutter? Jo, det kan sagtens lade sig gøre! Da jeg serverede denne suppe for Andreas, så mente han at det var den bedste suppe, som jeg nogensinde havde lavet. Jeg blev selvfølgelig nødt til at dele opskriften herinde efter sådan en kommentar. Det er blevet en ny klassiker i vores køkken, da den er nem at lave!

Den indeholder heller ikke så mange ingredienser og mange af ingredienserne har vi nærmest altid stående hjemme. Det er også en billig ret. Åh. Den krydser sgu det hele af! I opskriften her er der nok til to personer:

Nem aftensmad på 20 min. Du skal bruge:

2 kyllingebryst

1 liter bouillon (2 terninger. Jeg bruger disse)

1 dåse kokosmælk

2 spsk tahin

2 spsk rød currypaste (mindre hvis den ikke skal være så stærk)

2 hvidløgsfed, finthakket

3 cm. ingefær, snittet

1 stor håndfuld champignon of your choice, i tykke skiver

1 peberfrugt, skåret i skiver

2 plader nudler

Soja, Lime, koriander

Læs også: Aktive rabatkoder og konkurrencer

Nem aftensmad på 20 min (thai-inspireret suppe) 1
Nem aftensmad på 20 min (thai-inspireret suppe) 3
Nem aftensmad på 20 min (thai-inspireret suppe) 5
Nem aftensmad på 20 min (thai-inspireret suppe) 7
Nem aftensmad på 20 min (thai-inspireret suppe) 9
Nem aftensmad på 20 min (thai-inspireret suppe) 11

Kom kylling, bouillon, kokosmælk, tahin, karrypaste, hvidløg, ingefær og champignon i en gryde. Kog det op og sæt varmen så ned på medium. Lad det hele simre indtil kyllingen er gennemkogt. Det tager ca. 10-15 minutter alt efter størrelse på kyllingen. Tag bryster ud (hø hø) og riv kødet i stykker med fingrene eller to gafler. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken i en anden gryde. Dræn nudlerne.

Kom kødet tilbage i gryden. Kom herefter peberet i samme gryde og rør godt rundt. Fordel nudlerne i to skåle. Smag suppen til med soja eller karrypaste. Rør rundt og kom suppe ovenpå nudlerne. Servér med koriander og lime. Voila! Sådan kan du lave nem aftensmad på 20 min!

Feel free to share
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
Panko nuggets (med soja mayo) *oMg* #1
Opskrift på frisk cheesecake (som passer til enhver sæson)
Opskrift på fried rice (som er den lækreste måde at bruge de fleste rester)
Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter)
Opskrift på nemme forårsruller *nr. 1 and asian approved*
En huskeliste til Japan (de 8 ting du skal vide)
De 7 bedste programmer på HAYU
Asiatiske restauranter i Aarhus (7 steder som du SKAL kende)