My street part two

Secondhand denimjacket, Topshop leather jacket (similar) here, Bread & Boxers t-shirt here, H&M skirt here, & Other Stories shoes here

Sådan her så jeg ud i fredags, hvor det seriøst stod ned i stænger hele dagen. Super dejligt! Jeg nåede dog at tage de her billeder, da det klarede op i ti minutter hvorefter det så begyndte at regne igen – det var mit hår ikke helt tilfreds med.. Nåmenaltså nok om vejret. I dag, har jeg bare en lazy søndag foran mig alle de kedelige gøremål, som skal nås inden endnu en uge går i gang – der sker dog lidt sjovt herinde på bloggen senere i dag, hvor jeg skyder en lækker give-away i gang, så husk at kigge ind igen! Woop.

Here’s how I looked last friday, when it was raining all day but it stopped for ten minutes and I ran out to snap these photos – 10 minutes later it started raining, so I ran inside again. Oh well., that’s the danish weather. Anywho, I have a give-away for you guys later, so remember to check in again. Woop woop.

Follow on Bloglovin’ – Like on FacebookContains adlinks

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

9 Comments
  1. Du ser så mega lækker ud på de billeder, Michelle! det andet sidste er min favorit, du ser så dreamy ud der.
    – Håber vi ses snart igen!

    1. Tak smukke!
      Og det gør vi, skal til KBH om to ugers tid, så jeg skriver til dig :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.