Morgendans, overskud og pænt hår » VLOG » tag med mig rundt i Aarhus

I går var en af de her rigtig gode dage. I ved, det var sådan en dag, hvor man bare slår øjnene op og så er man glad. Jeg hoppede i tøjet og da jeg var ved at sætte kaffe over tænkte jeg: “Hey, i dag, er da den perfekte dag at tage kameraet med på farten” så det gjorde jeg. Det kom der denne lille stemningsvideo ud af og jeg synes, at den fanger min dag (som bød på masser af kaffe, en morgendans, et par møder og masser af mad) og så synes jeg, at videoen fanger min dag ret godt.

 

Videoer skal jeg vist til lave nogle flere af, de er nemlig så hyggelige og jeg har helt sikkert fået mere blod på tanden, så jeg håber, at der kommer flere overskudsdage, som i går. I dag, er selvfølgelig også en rigtig god dag fordi… payday. Videoen nedenfor, tager kun et par minutter, så lad mig endeligt høre hvad I synes?

 

Se med lige her:

Hav en skøn dag! Jeg tjekker ind senere med endnu et indlæg, som I ikke må misse.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.