Møbler med funktion i en lille lejlighed (og det LABRESTE bolig udsalg lige nu)

Møbler med funktion, yes please! Som du måske har spottet på min Instagram, så er der rykket en ny loungestol ind. Den har faktisk boet hos os i et par måneder nu, men hvis du også har set nogle af de IGTV videoer, som jeg har delt på det seneste, så har det været svært, at finde ud af hvordan vores stuer skulle se ud. Nu har vi dog endelig fundet ud af hvad der fungerer for os – og vi har derfor fundet den helt rigtige plads til den smukke Kevi 2063 Loungestol fra Engelbrechts. Er den ikke fantastisk?

Møbler med funktion

Kevi stolen, som du sikkert allerede kender, startede med at være en kontorstol. Fun fact: Jeg har gemt flere billeder af kontorstolen i min inspirationsmappe på instagram. Jeg drømmer lidt om den til soveværelset, hvor Andreas’ skrivebord står, så vi får en rød tråd gennem hele vores lejlighed. You know I like that! Nåmenaltså. Kontorstolen blev senere til en spisestol, og nu, en smuk loungestol. Vi bor jo i lejlighed og har derfor ikke så meget plads og derfor er det vigtigt at alt har en funktion. Denne smukke stol fungerer både som et smukt statement piece, men også som en ekstra stol til når vi har gæster på besøg og vi sidder og hygger i en af de to sofaer. Win! 

Læs også: 3 vegetariske opskrifter (som er nemme, lækre og PAKKEDE med smag)

Det labreste udsalg

Åh, jeg er fristet. Meget fristet! Hos Brdr. Friis Møbler, så finder du nogle af de smukkeste designmøbler under ét tag – på den smukkeste hjemmeside. Yes, du ved, at jeg elsker at omgive mig med smukke ting. Det er både hjemme hos mig selv, på min tallerken, men også på de hjemmesider, som jeg jævnligt besøger. Deres hjemmeside er så dejlig at surfe rundt på og overskuelig. I dig it.

Okay. Det var lidt af et sidespor. Jeg ville sådan set bare tease om det sindsygt lækre udsalg, som Brdr. Friis Møbler har kørende lige nu. Jeg er meget, meget fristet til at købe lidt nyt til boligen. Jeg elsker nemlig min Akari lampe (man er vel japanophile) og har længe villet tilføje en Akari gulvlampe til min samling. Er den ikke fantastisk? Åh, bare tjek det ud lige her.

Læs også: Guide til Ebeltoft (sådan kan du bruge en dag i den fine, brostensbelagte by)

Vind stolen på instagram

I løbet af i dag, så kommer jeg til at udlodde denne skønhed af en stol ovre på los instagrammos. Eller det er selvfølgelig ikke denne stol, men en identisk en af slagsen, som jeg er sikker på, at du (også) vil elske at have stående i din bolig! Jeg er simpelthen så glad for min, den er nærmest et lille kunststykke i sig selv, og jeg glæder mig til at udlodde den. Vi ses derovre!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.