Mit simple trick til mere nærvær (når det kommer til sociale medier)

Det her er nok verdens mest simple trick, men ikke desto mindre, så har det gjort mit liv meget bedre – og gjort mig til en endnu bedre kæreste. Før i tiden, gik jeg nemlig meget med snuden i telefonen fordi at jeg lige skulle dele et eller andet, men det er er jeg stoppet med nu. Altså, jeg bruger helt sikkert stadig telefonen mere end de fleste, da det er mit arbejde at være på, men nu er det på et niveau, som jeg er tilfreds med og som ikke går ind og forstyrrer mit ‘IRL’ og ‘rigtige’ liv.

Okay, nu til tricket, som Ditte og jeg kommer en smule ind på i den 2 minutter lange video nedenfor. Det handler simpelthen bare om, at man skyder det, som man gerne vil med sine forskellige devices – det kan være en story, en boomerang, en video, et par billeder, whatever, men, man begynder ikke at redigere eller dele, før man er i situation hvor det ‘passer’ ind. Jeg sidder f.eks. ikke og deler på min story, hvis jeg spiser brunch eller gode outfit billeder, imens jeg er ude og gå tur med Andreas. Det kan jeg gøre når vi begge ligger og flader ud på sofaen eller hvis han sidder og gamer foran computeren – I ved, når det passer ind at man lige checker ud et lille stykke tid.

Læs også: Influencer do’s and don’ts – en lille håndbog til bloggere og instagrammere

Så ja, det er super simpelt, men ikke desto mindre, så har det taget tid for mig at lære, at man altså ikke behøver at dele alt lige med det samme. The world can wait and so can you! Derudover, så jeg kan heller ikke lide, at dele min location på instagram story imens jeg er der, så jeg venter helst til jeg er et andet sted. Det bliver ligesom bare lidt for close.

Nå, jeg håber, at I kunne bruge det her til noget. Jeg vil i hvert fald tjekke ud og gå ned for at hente nogle ‘køre’ pommes. Andreas og jeg skal på roadtrip (og en mini-ferie til Flensborg i Tyskland) og jeg kan bare mærke, at jeg bliver køresyg på denne tur – så et par gode pommes skal der til!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
  1. Virkelig fint tip! Jeg har også selv grublet over hvordan man bedst muligt balancerer sin hverdag mellem at være “på” og ikke. Det her gav et fint svar!

    Hvor er I søde på video i øvrigt! ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.