Lidt om mit nye yndlings-galleri i Aarhus og lidt nyt til billedvæggen

Phew, denne weekend er fløjet forbi på den gode og den dårlige måde. Den gode måde fordi, at Andreas og jeg har hygget igennem, vi holdt fødselsdag (for ham) og så har vi spist masser af god mad. Weekenden har dog også været lidt ‘dårlig’ da vi har løbet rundt for at nå en masse kedelige ting, som skulle ordnes i forbindelse med lejligheden (toilettet valgte også at stoppe til søndag morgen, så det var en skøn start på fødselsdagen) og så har vi ikke rigtig haft noget tid til at slappe af.

Vi har heller ikke haft en bruser og mulighed for et bad, fordi vi er igang med badeværelses projektet, men nu er det dog endelig ved at være done. Det er heldigvis blevet vildt pænt og nu skal gulvet bare lige tørre igennem i 7 små dage. Såeh… Nu er det mandag og jeg har glædet mig til en ny uge, selvom jeg trænger til et bad.

Læs også: Ny hylde og tæppe fra Søstrene Grene’s nye kollektion (til hjemmekontoret)

Okay, nu til det som det skulle handle om i dag – nemlig verdens smukkeste plakat og ramme. Jeg har fået sindssygt mange spørgsmål omkring det her billede, som jeg gav til Andreas på instagram, og det kan jeg sagtens forstå. Det var nemlig også love at first sight, da jeg spottede det og der var ingen tvivl om, at det var den helt perfekte gave til ham.

Billede og ramme er købt hos Galleri Lyrum i Aarhus. Det er en butik, som jeg har besøgt mange gange efter vi er flyttet i vores nye lejlighed – og dermed fik en masse vægge, som skulle pyntes med nye billeder, plakater og kunst. Jeg ved, at de ikke har så mange af hver plakat, men der var i hvert fald en enkelt tilbage, da jeg købte denne.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
  1. Så smukke plakater, men finurlige størrelser. Hvor finder du rammer? Får du dem speciallavet?

    1. Hey Monica – de fleste er fra Desenio, nogle er fra Ikea, Søstrene Grene og Bolia. De ‘unikke’ størrelser er ofte købt sammen med et billede, i et galleri f.eks. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.