Mit store, orange telt (og 12 seje dynejakker til vinter)

Vinteren er desværre på vej og jeg kan nærmest ikke overskue, at det skal blive koldere end det er nu. Heldigvis, så har jeg anskaffet mig det her orange telt fra Monki (reklamelink) og det er altså dejligt at trække den over skuldrene inden man går ud ad døren, når det er koldt og blæsende udenfor!

Jeg tænker lidt, at jeg skal have en (dyne) jakke mere her til vinter, så jeg skal skifte lidt ud mellem de to – hvad tænker I om den lyserøde fra Moncler? Ved ikke om man kan kaste så mange penge efter en lyserød jakke, men den er dæleme smuk.

Læs også: Man skal huske at fejre de ’små’ milepæle

Reklamelinks: 1./2./3./4./5./6./7./8./9./10./11./12.

Jeg håber, at I stadig har en fantastisk weekend og nyder jeres solrige søndag. Jeg skal til at lave kaffe nummer to og så skal jeg måske lidt smage en karamel eller to fra verdens lækreste julekalender. Jeg kan ikke vente…

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments
  1. Hej Michelle! Jeg kan simpelthen ikke finde din smukke orange jakke nogen steder, kan det være den allerede er udsolgt? :)

    1. Ah, ja, kan da godt se at der ikke dukker noget op med mine links. Har kigget rundt omkring og det kunne godt tyde på at den er udsolgt :(

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.