Mit forhold til smykker + en konkurrence

Trine_Wilkens_Smykker_2Trine_Wilkens_Smykker_1 kopi
MINE FAVORITTER FRA TRINE WILKENS

Jeg har egentligt aldrig været synderligt vild med smykker men i forbindelse med bloggen her, så er jeg blevet introduceret til så mange forskellige mærker og smukke smykker – og nu går der ikke en dag, hvor jeg ikke har 3 ringe på mine fingre. Som minimum selvfølgelig. Øreringe, endnu flere fingerringe og halskæderne hænger der også, sædvanligvis.

Nå men, nu til det selve indlægget her skal handle om. En ny kæde af smykke-butikker er nemlig landet i Danmark og de findes under navnet Jeweltime. Allerede nu er der over 30 smykkebutikker i Danmark, så der er rig mulighed for at besøge en af butikkerne og blive inspireret til kommende julegaveønsker og gaver. Og måske lave en lille ønskeseddel.

Trine_Wilkens_Smykker

Trine_Wilkens_Smykker_1 kopi Trine_Wilkens_Smykker_3 kopiHer i juletiden, bliver vi bombaderet med konkurrencer (og jeg har også et par stykker kørende på her og på instagram) men jeg synes dog, at den Jeweltime afholder, er en af de allerbedste. Deltag i den efter hoppet nedenfor og se de lækre præmier, som du kan vinde!

Okay, lige nu kan du være med i deres konkurrence, hvor hovedpræmien er et smykke til en værdi af hele 100.000 kr., hvilket slet ikke lyder dårligt, vel? Der er selvfølgelig også en masse 2. præmier og disse bliver trukket hver eneste dag indtil d. 17. december, så der skulle være nogle rimeligt store vinderchancer.

For at deltage i konkurrencen skal du se videoen herunder og så kan du deltage. Du vil modtage en kode på din mobiltelefon og så skal du besøge din nærmeste Jeweltime butik og se om du har vundet! Der er hele 30 butikker over hele landet, så der skal nok ligge en i nærheden af dig.

Faktisk kan du finde din nærmeste butik på denne liste og så er det bare afsted. Og hvis du ikke vinder, så er det i hvert et oplagt sted at kigge efter julegaver også. Jeg mener. Hvem elsker ikke smykker?

Sponsoreret indlæg

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.