Guide til Sønderjylland (her skal du bo og det her SKAL du opleve)

Så er jeg tilbage på min pind efter verdens hyggeligste tur til det Sønderjyske! Hvis du har fulgt med herinde i noget tid, så ved du også, at jeg elsker ALT hvad der har med Tyskland at gøre – og Andreas og jeg er også i Hamborg, Berlin og Flensborg flere gange om året. Vi har dog aldrig. Aldrig! Stoppet et eneste sted i Sønderjylland, så da vi fik muligheden for det, så greb vi chancen med det samme! Det er forresten næsten det samme hvert år. Nogen hader valentinsdag. Andre elsker det. Jeg er midt imellem. Jo, hele dagen er meget amerikaniseret og made up, men jeg elsker altså, at man lige bliver mindet om at gøre lidt ekstra for hinanden. Jeg siger det hvert år og jeg mener det også hvert år!

Spar 15% på vores ophold (og meget mere)

I år, vil jeg tippe om GODREAM, som netop har fokus på oplevelsesgaver, som man kan give i gave i for. med valentinsdag. Man kan selvfølgelig bruge gavekortet hele året og indtil d. 14. februar (som er valentinsdag), så kan man spare hele 15% på 4 forskellige oplevelser. Heriblandt det ophold, som Andreas og jeg var på i weekenden. Det er denne oplevelse: ‘OPHOLD PÅ BENNIKSGAARD HOTEL‘ som normalt koster 1.499 men som nu koster 1.274. Opholdet er inkl. én overnatning, 3-retters menu og morgenmadsbuffet. Der er også vin på værelset, hvis man kommer i mandag-fredag – så der er masser af value for money, som jeg jo elsker!

Læs også: Min rejseguide til Flensborg (her skal du spise og overnatte)

Citygirl på landet.

Det fineste nabohus…

… og vores ‘lille’ bygning.

Hvordan fungerer GODREAM?

Man får gavekortet på mail eller i fin boks, som man så kan give i gave. Det vælger man selv. Når man så vil bruge gavekortet, så går man ind på GODREAM’S hjemmeside og vælger indløs gavekort. Det er simpelt og super intuitivt, så man kan ikke rigtig gøre det forkert.

Jeg fik gavekortet på mail. Jeg fik tastet mine informationer ind – og mit gavekort blev godkendt på ingen tid og så fik jeg vist et telefonnummer. Jeg hader at foretage opkald, men jeg ville gerne afsted på det her ophold ASAP, så jeg ringede op og fik den flinkeste kvinde i røret. Hun havde allerede bestillingen foran sig og vidste hvem jeg var – så jeg skulle ikke igennem alt muligt reservationshalløj i telefonen. Jeg fik booket og fik med det samme en bekræftelse på mail. Jeg blev ønsket god dag og fik af vide, at jeg for alt i verden ikke måtte glemme gavekortet. Så jeg dobbelttjekkede at det var i min mail og var nemt at finde.

Læs også: Rumlen i maven og bombe emoji – hvad er BOOM AGENCY?

Fik verdens bedste flødekartofler…

… og jeg var ren kartoffel da jeg gik fra restauranten den aften!

Passede lidt bedre ind i omgivelserne på dag 2.

Det skal du lave imens du bor her:

Udover at selve kroen er rolig og idyllisk, så er noget af det seje ved det her sted, at der ligger en masse skønne områder og byer i nærheden – så udover at gå lange ture i den smukke natur, så man kan også køre rundt og opleve en masse. Fik jeg sagt, at man er få minutter væk fra Flensborg Fjord og at det var så smukt, da vejret blev godt på dag to? Nej? Okay, jamen det var det!

Sønderborg

Vi daffede en tur til Sønderborg for lige at se hvad det var for noget. Det var en stille, men smuk by, hvor jeg fik stillet mine fastelavnsbolle cravings og så fik vi god mad på Lazy Dog, som jeg havde læst om på Ditte’s blog.

Flensborg

Vi nåede forbi grænsen for at handle ind. As you do. Jeg skulle selvfølgelig og have pomfritter – og Andreas fik sin currywurst. Vi har besøgt byen utallige gange (Andreas’ mor boede der i årrække, så vi kender den in and out) og så har jeg faktisk skrevet en lille guide til byen: Min rejseguide til Flensborg (her skal du spise og overnatte).

Læs også: Før og efter (erfaring med beton ovenpå linoleum)

Gråsten

Vi nåede også forbi Gråsten for at se hvad det var for en by – og så skulle vi selvfølgelig også spise der. Vi gik langs landet og fandt en lille mega cute og mega old school restaurant. Den hed Den Gamle Kro og virkede som et samlingspunkt for hele byen. Hvis du overvejer at booke det ophold, som vi var på, så vil jeg anbefale at tjekke den Den Gamle Kro’s aktivitetskalender ud. Vi missede nemlig deres smørrebrødsfestival, som blev afholdt en dag før vi kom og det var vi meget kede af! De sælger også stegt flæsk ad libitum om onsdagen. Blot et tip. Hø hø!

Phew! 

Hermed min guide til Sønderjylland. Det blev lidt længere end forventet, men jeg håber, at du kan læse hvor excited jeg har været over det her ophold. At opholdet kun koster 1.274 bobs forstår jeg slet ikke. Husk at booke inden d. 14. februar, faktisk kan det bruges indtil 2021, og husk the looove. Vi mødte forresten et par, som havde fået opholdet i bryllupsgave, they LOVED IT, så hvis du skal til bryllup i år, så kan du også spare lidt på gaven allerede nu.

Ps. du kan også spare 15% på verdens BEDSTE karma menu for to, som vi spiste forleden. Se lige det billede på Instagram. Åh! Mums!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments
  1. Hej Michelle! Er lige begyndt at følge dig og synes det er så inspirerende at følge med.
    Savner dog lidt nogle tags på det tøj du har på bl.a. i Sønderjylland både dag 1 og 2. Vil du oplyse det?
    Kh en glad følger

    1. Tak skal du have! Første sæt er fra en sweater fra H&M og jeans fra Globalfunk. Sneakers er fra Fila og tasken er fra Marni. Anden dag, er det en skjorte fra Minus og bukser fra Vila :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.