Miniguide til Hamborg

Mövenpickhotel-hamborg-review-6Mövenpickhotel-hamborg-review-12
Mövenpickhotel-hamborg-review-4 Mövenpickhotel-hamborg-review-2
Mövenpickhotel-hamborg-review-11For en måned siden var Andreas og jeg på weekend tur i Hamborg (shit, hvor går tiden dog hurtigt) og dengang lovede jeg jer at lave en lille guide – og den bliver meget lille. Først en anbefaling af det hotel, som var det bedste jeg har prøvet gennem mine/vores mange rejser til Tyskland. Vi boede på Mövenpick hotel Hamborg, som faktisk er et gammelt vandtårn, der er blevet restaureret og lavet om til et hotel.

Jeg er luksusdyret af os to, så jeg var vild med alle de flotte farver og moderne elementer, mens Andreas var mere til historien bag hotellet og det med, at man på væggene kunne se hvor langt vandet gik op i bygningen, de mange lyde og den lidt kølige fornemmelse.

Mövenpickhotel-hamborg-review-10Mövenpickhotel-hamborg-review-9Mövenpickhotel-hamborg-review-8 Mövenpickhotel-hamborg-review-7

Som I kan se, så har de beholdt de helt gamle detaljer men også opgraderet hotellet de fleste steder, så det er super moderne og i flotte farver. Det med farverne er faktisk ualmindeligt vigtigt når men bor på hotel i Tyskland, da de godt kan lide farver, som nærmer sig neon og især, sådan en god, lys rød; den farve, har jeg set et par gange efterhånden på de tyske hoteller. Servicen var fantastisk (ligesom maden var) og vi fik en tour rundt i det flotte hotel.

MÖVENPICK HOTEL | Hamburg
Sternschanze 6 | 20357 Hamburg
Hamburg City

Mövenpickhotel-hamborg-review-3 Mövenpickhotel-hamborg-review-1 Mövenpickhotel-hamborg-review
Dette sted har jeg fortalt jer om før og jeg drømmer stadig om den fantastiske skål mad jeg fik og den tilhørende cocktail. Sommetider, så overvejer jeg lidt om at tage bilen et par timer, køre til Hamborg, spise det her igen (og denne gang skal jeg prøve hele menuen) og så vende hjem igen. Ja, det er bare så f*cking godt og jeg tror turen ville være det værd. Så kunne jeg også lige svinge forbi Vapiano, som også er en guilty pleasure når jeg er ude og rejse. Der skal faktisk være en Vapiano, hvis jeg skal på storbyferie i Europa.

XE OM | Hamburg
Karolinenstrasse 25 | 20354 Hamburg
Tirs – Søn 12:00 – 15:00 & 18:00 – 22:00
Michelle-nielsen-stonemuse-3 copy

Michelle-nielsen-stonemuse-2

Michelle-nielsen-stonemuseOg og og, så fandt jeg verdens bedste tøj-butik, som jeg desværre ikke fik taget nogle billeder af men der var det fineste tøj (Stella McCartney, Proenza Schouler, Phillip Lim osv.), en cashmir-bar, en fandens smuk kaffebar med en mega god americano (og marmor borde), en blomsterhandler som laver smukke buketter specielt til dig, en lækker deli og fri wi-fi. Jep, butikken har det hele og hedder UZWEI. Den skal (!) besøges, hvis I nogensinde er i Hamborg.

UZWEI | Hamburg
Große Bleichen 23 – 27 | 20354 Hamburg
Åbningstider: 10:00 – 19:00

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.