Mine 5 bedste beauty tips

I fredags skete der noget rigtigt rigtigt sejt. Vi var ude og spise en ualmindeligt god omgang mad og under desserten, så valgte mit kamera at bryde sammen. Det er kun 4 uger gammelt, så det er jo bare skønt. I går, var jeg så nede forbi foto-forhandleren hvor jeg købte det i sin tid, og ved I hvad – jeg er sgu kamera-løs (og vildt irriteret) de næste 3 uger imens det er til reparation  – og derfor kommer der nok nogle gengivelser af gamle indlæg det næste stykke tid.

Indlægget her var dog ret godt og brugbart, hvis jeg selv skal sige det, så jeg synes slet ikke at det gør noget, at det bliver delt igen. Måske I endda, har fået prøvet nogle af tingene, siden sidst?

Nå men altså. Nu vil jeg hoppe i seng igen. Andreas kom dumpende hjem klokken 3 i nat og jeg kunne først lukke øjnene i ved en halv 6 tiden i morges. Jeg er lidt træt og har lidt svært ved at formulere sammenhængende sætninger.

Michelle-nielsen-stonemuse-skønhedsrutineMichelle-nielsen-stonemuse-skønhedsrutine-2
1. Invester i en god børste (og Moroccan oil)

Først og fremmest, så er jeg super fan af Moroccan oil og jeg har fået utallige personer med på vognen efterhånden – jeg bruger intet i mit hår udover denne labre olie og mit hår har aldrig været sundere. Olien har jeg stående fremme på badeværelset og så kommer jeg en lille smule i håret, hver gang det trænger – og jeg kan godt finde på at gøre det flere gange om dagen. Børsten er fra Evo og den er så god til at redde lokkerne ud efter et bad.

Michelle-nielsen-stonemuse-skønhedsrutine-6

Michelle-nielsen-stonemuse-skønhedsrutine-5
2. Brug babypudder

Jeg ved ikke om det er en asiater ting, men jeg (vi) bruger baby pudder til alt. Jeg bruger det mest til min t-zone, I ved pande, næse og hage, som sommetider har en tendens til at blive fedtet når jeg er på farten. Efter jeg har taget min foundation på, så kommer jeg et supertyndt lag babypudder på og det får foundationen til at sætte sig og holde hele dagen – og bliver min hud skinnende i løbet af dagen, så tager jeg lidt ekstra på. Don’t worry, babypudder er gennemsigtigt når du bruger et tyndt lag og så er det super billigt.

Michelle-nielsen-stonemuse-skønhedsrutine-11Michelle-nielsen-stonemuse-skønhedsrutine-12
3. Bland to forskelligt farvede foundations

Disse har to helt forskellige funktioner og som I nok kan se, så har jeg de også forskellige farver. Det er bare så smart at blande to foundations, for så kan du altid opnå den helt rigtige farve – og når du bliver brunere om sommeren, så bruger du bare mere af den mørke. Desuden har så de begge forskellige fordele, som jeg godt kan lide; den fra Clinique dækker helt vildt godt og den mørkere fra MAC har en fantastisk blød konsistens og solfaktor 15.

Michelle-nielsen-stonemuse-skønhedsrutine-9

Michelle-nielsen-stonemuse-skønhedsrutine-10
4. Varm din vippebukker og brug en primer

Brug en hårtørrer til at varme din øjenvippebukker op, så får du nemlig de smukkeste vipper som er meget buede, men, husk at afprøve vippebukkeren på din håndryg, så du ikke brænder dine øjenlåg. Dette er meget vigtigt, da din hud på øjnene er super følsom og du brænder man brænder sig lettere end man lige tror. Jeg snakker af virkeligt af erfaring her.

Brug herefter et lag primer på dine vipper, så du kan få bygget nogle flotte øjenvipper op. Denne fra Clinique er super god til det formål – også på de nederste vipper.

Michelle-nielsen-stonemuse-skønhedsrutine-7

Michelle-nielsen-stonemuse-skønhedsrutine-8
5. Brug en bronzer og en shimmer på dine kinder

Dette er ret nyt for mig, men jeg synes at det har en stor effekt. Jeg har altid brugt bronzer lige under kindbenet men nu er jeg begyndt at bruge den lysere (den er ret lys) shimmer på det øverste af mine kinder, min næseryg og så kommer jeg det overskyende på mine øjenlåg. Det er en lille ting, men jeg synes at det gør en stor forskel og skaber fokus de helt rigtige steder. Jeg mener, mine kindben er ikke fremtrædende, men med dette lille tip, så kommer de virkeligt frem.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

10 Comments
 1. Det er jo et genialt tip – og billigt!
  Er det en tom beholder fra mac, som du bruger til at “holde” din babypudder?
  Tænker, at det godt kunne blive noget griseri at have med på farten, så har du nogle tips til det? :)

  1. Ja, det er det nemlig. Jeg købte en finishing powder fra Mac, som var vildt dyr og så tænkte jeg at der måtte være et billigere alternativ :)

   Det bedste tip er nok en gammel beholder af løs pudder af en art, så ryger pudderet ikke alle vegne :)

 2. Andet tip til brug af babypudder: det er en fantastisk tørshampoo! Man skal ikke bruge særlig meget, men det suger fedtet fra håret, og så kan man altså også bruge det som mørkhåret :)

  1. Nemlig! Det funger også så godt til tørshampoo – og så mange andre ting også. Den kan erstatte deodorant og bruges på ryggen hvis man har det varmt :)

   Så smart.

 3. Jeg er vild med dit råd om babypudder!!! Det vil jeg prøve! Hvis jeg har et lille sår fx efter en dum bums, bruger jeg ofte zinksalve. Zink er godt for sårhelingen. Så endnu et vidunderligt babynumse produkt, som er overset
  Vh By NATJA ❤️
  http://www.bynatja.dk

   1. Apoteket og matas – du finder det selvfølgelig ved baby-hylden og så ovenikøbet svanemærket!
    Vh Natja fra http://www.bynatja.dk
    P.S. Der kommer et indlæg på min blog på et tidspunkt omkring sårheling, her kommer jeg selvfølgelig også ind på zink

Leave a Reply

Your email address will not be published.