Mine 18 mål for 2018 (tyndere ben og helt nye projekter)

Inden alle begynder at sige: “Åh, det er så åndsvagt at sætte mål for nytåret, hvorfor ikke bare starte når man har lyst til at starte” så vil jeg bare gerne sige, at jeg elsker at sætte mål og jeg synes ikke, at der er noget bedre tidspunkt at gøre det, end ved starten af et nyt år! Det er starten på noget nyt uanset hvordan man ser på det, et nyt år, new me, yes, yes, jeg er altså vild med det.

I år, der har jeg både store og små mål. Nogle af målene kan nås på én gang, andre er mål, som jeg skal og vil forfølge i løbet af et helt år. Måske jeg kan inspirere nogen af jer derude? I må i hvert fald gerne dele nogle af jeres mål (det behøver ikke at være hele 18 stk) i kommentar-feltet. Læs med!

Læs også: Et kig ind på det nye co-working space på Comwell Aarhus

Reklamelinks: Hay tallerken, Ganni taske

1. Blive millionær
Den var også på listen forrige år, men…

2. Blive ‘ekspert’ indenfor et mad-område
Jeg vil i hvert fald gerne dykke ned i et emne! Tænker at det skal være indenfor vin, ost, det asiatiske køkken eller pomfritter. Pomfrit ekspert, lyder da meget godt, gør det ikke? Det er jeg dog næsten allerede.

3. Blive ved med at være cheerleader for andre
Jeg hepper altid på andre mennesker, når de har ideer eller mål, men jeg huske mig selv på at blive ved med med at gøre dette selvom det ikke altid kommer retur. Blogland er et lille land, især i en lille by som Aarhus og ikke alle hepper på hinanden, desværre.

4. Lære at elske indisk mad
Indtil videre så synes jeg bare at det smager ‘fint’ men det stikker ikke andre asiatiske køkkener, såsom thailandsk, japansk eller vietnamesisk. Hvor går man hen for at få god indisk mad? Husk, Andreas og jeg rejser gerne til udlandet for at spise god mad.

Læs også: Den ultimative guide til god tømmermænds-mad på Just Eat

Reklamelinks: Hay tallerken

5. Læse flere bøger
I den helt gammeldags form. Jeg lytter til flere bøger om måneden, men jeg vil gerne blive bedre til at læse tykke, fysiske bøger og slappe helt af. Tror også mine øjne har godt af at komme væk fra en skærm.

6. Købe færre ting
Som (mode-agtig) blogger, så tror jeg at min garderobe er større end de flestes, men jeg forsøger alligevel at holde den lille og brugbar. I år, vil jeg blive bedre til at strukturere og vælge hvad der skal være en del af mine garderobe. Jeg er forresten ved at tømme godt ud af min garderobe ovre på min salgsprofil på instagram lige nu. Den er privat, men jeg tilføjer alle, som følger.

7. Starte et nyt projekt
Ja, det her er jeg ekspert i, men jeg vil gerne prøve nye ting af i år. Hvad det skal være ved jeg ikke helt, men jeg glæder mig til at komme igang, uanset. Jeg vil gerne videreudvikle Stonemuse universet.

8. Dyrke yoga
De der kender mig IRL ved, at det her er ret vildt, men 10-turs kortet er allerede i hus, jeg skal til et yoga arrangement på lørdag og jeg glæder mig til at prøve det.

Læs også: De 29 bedste serier på netflix – den største guide til netflix (vinter 2017)

Reklamelinks: Hay tallerken, Ganni taske

9. Give mindst et kompliment om dagen
Og det kan både være IRL eller online. Det er vi danskere altså for dårlige til og dét til jeg meget gerne blive bedre til, da jeg ved, at jeg har overskuddet til det.

10. Tjene flere penge
Jo, jo, det går da godt i min lille virksomhed, men skal jeg nå mål nr. 1 så skal der altså til at ske noget. Jeg vil gerne tjene mange flere penge i ’18 og nu er det ude i universet.

11. Bruge flere penge
I min virksomhed. Jeg har haft svært ved at bruge pengene på min firmakonto, men det skal der laves om på nu – i år vil jeg nemlig gerne bruge flere penge på udstyr og seje mennesker, som jeg være med til at gøre min virksomhed endnu bedre. Mere om det en anden gang – men hvis du kan finde ud af at lave seje og smukke videoer – så skal du holde øje herinde, da jeg nok godt kunne bruge din hjælp!

12. Få tyndere ben
Det her er også noget som var på listen forrige år, men det lykkedes på en eller anden måde ikke. Måske er det pomfritterne fra punkt 2, som er skyld i den her?

Læs også: Læs hvorfor du skal have en content strategi (og hvordan du laver den)

Reklamelinks: Hay tallerken, Ganni taske

13. Blive bedre til at tale
Jeg kan ikke formulere mig. Sådan overhovedet. Selvom jeg ‘bare’ snakker med Andreas hjemme på sofaen, så kludrer jeg rundt i mine ord og jeg hader det. Det er altså ikke noget med at være nervøs eller noget – jeg vil bare gerne have ord sagt inden de forsvinder fra mine tanker – og så ender jeg, altid, med at kludre i det.

14. Redde seng hver morgen
So far, so good.

15. Omgive mig med endnu flere seje kvinder
Men hvor finder man lige sådan nogle? Jeg har ret mange seje damer i mit netværk, men der er masser af plads til flere. Den største inspirationskilde er altså dem, som man omgiver sig med!

16. Bruge penge på fisk
Det her er måske et lidt underligt punkt, men jeg elsker fisk, nærmest mere end noget andet, men jeg bliver altid så nærig når jeg er nede for at handle, så derfor er det en sjældenhed, at jeg ender med at købe noget. Ikke længere og uhm, jeg kunne virkelig godt spise nogle kammuslinger lige nu!

Læs også: Et kig ind på det nye co-working space på Comwell Aarhus

Reklamelinks: Hay tallerken

17. Få struktur i hverdagen og virkelig arbejde når jeg arbejder
Jeg vil gerne have noget mere struktur ind i min hverdag. Jeg har tendens til at bruge alt for meget tid på dumme ting, hvis der er noget jeg ikke orker, og kan derfor sagtens sidde om aftenen og arbejde, fordi det forsømte skal nås. Det er blevet meget bedre i 2017, men i de perioder, hvor jeg ikke følger min morgenrutine, kommer op i god tid og i tøjet, så kommer jeg ikke ordentligt i gang med min dag og så er jeg ikke ligeså produktiv.

18. Begynde at tale i mine Instagram stories
Oh, shit.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

25 Comments
 1. Jævnfør dit fjerde punkt, så har jeg muligvis svaret. Jeg havde hørt så mange gode ting om indisk mad, men havde som dig ikke rigtig kunne finde noget som levede op til hypen, og specielt ikke her i Århus. Det var dog indtil at jeg på en tur til London stødte på en indisk restaurant som hedder Masala Zone. Den befinder sig åbenbart flere steder rundt omkring i London, men jeg var kun på den som ligger i Soho. Restauranten var indrettet i (hvad jeg tror) er indbegrebet af Indien – jeg har aldrig været i Indien, men hyggeligt var det i hvert fald. Og maden, oh sweet lord! Der var så mangle valgmuligheder af traditionelle retter, og tjenerne vil med glæde forklare hvad det er. Man kan vælge at sammensætte ting selv, eller lade “de profesionelle” om det. Vi tog mulighed nummer to og fik lov til at smage på ting som vi ellers aldrig ville have gjort. Og det var så lækkert! Der var både retter for dem som elsker krydderier uden at det bliver stærkt men også til dem som elsker at maden har et lille kick. Jeg kan varmt anbefale det, hvis du gerne vil overbevises om at indisk mad faktisk er så lækkert som man får af vide.

  1. Elsker ordet jævnfør. Må jeg bruge lidt oftere :)

   Stederne her i Aarhus er bare ikke gode. Jeg levner nærmest aldrig mad og de få gange jeg har gjort det, så har det været indisk mad. Fra Aarhus. Har boet ved ‘Indian Curry House’ i 1000 år og er endnu ikke haft lyst til at gå derind. Kan godt fornemme på din og de andre kommetarer her, at jeg (vi) skal med flyveren og mod England. Det er heldigvis ikke så langt væk. Jeg skriver dit bud på listen og så booker jeg en sgu en tur til England på min fødselsdag, Tak for din kommentar :)

 2. Lide skørt, men i Hanoi ligger der en god indisk restaurant. Mindes den var ret god – ellers var det måske bare fordi jeg var dødtræt af pho :-)

 3. England og indisk mad! Manchester har mange gode og er en sej by. Men den bedste ligger i Huddersfield og hedder Mumbai Spice.

  1. Tak for din kommentar! Jeg skriver det her sted på listen og så tager Andreas og jeg på en ‘indisk’ tur til England! :)

 4. Genkender det med at kludre i ord alt for godt, og vil lige tilføje den på min liste, over ting jeg vil blive bedre til i 2018! Men hvordan øver man sig i det?

 5. Eeeeelsker dine mål! Tak for inspiration ;)
  Den med at give komplimenter kommer på min liste lige med det vuns!. Waaaauw hvor er vi danskere bare vildt dårlige til, at ønske gode ting for andre, rose andre, samt at have det lille “ekstra” det kræver (især på dårlige dage), at give lidt energi til andre. Altså hallo… det tager 1 sekund.
  Et mål som er fast inventar på min målsætningsliste er, at komme ud og opleve verden endnu mere… så ofte som muligt! – jeg higer efter at opleve nye steder og kulturer. Det giver så meget mere glæde, at investere sine penge i en oplevelse ;)
  Håber du når alle dine mål! ;)
  Godt nytår, yndlings-blogger!

  1. Yayyyyyy! Se det er jeg glad for at høre. Var lidt bekymret for om det blev lidt for navlepillende, så det er fedt at du siger det!
   Og tak for din seje kommentar generelt. Helt enig i alt hvad du skriver. Du lyder jo mega nice og jeg har, ligesom dig, at opleve verden på min liste hvert år, selvom det ikke lige står på denne ;)

 6. Hvordan kan man skrive så dumt. Er du seriøst ordblind og har en IQ på 70. Du skriver vitterligt som et lille. Vil du gerne tjene penge. Haha. Jeg flækker af grin. Nå ja du er også projektstarter, haha.

 7. Jeg gad så godt, at der var en “dame” loge i Aarhus! Min kæreste er i loge en gang hver anden uge, hvor de både socialiserer, lærer nye mennesker og brancher at kende, og samtidig deler de deres viden med hinanden (jf. Punktet med at omgive sig med seje kvinder). Findes sådan noget? For så vil jeg være med!

  1. Jeg er helt enig, Signe! Der er Ladies First, som er et mere professionelt netværk med fokus på værksætteri og karriere – Jeg ved ikke om, det er sådan noget, du søger? Men jeg kunne godt bruge noget ala hvad Mette Marie Lange lavede med “Ladylogen”, hvor der som udgangspunkt var mere fokus på det sociale. Men stadig hvor man kan bruge hinanden og hjælpe hinanden med branchekendskab og vidensdeling.

   1. Ja nemlig, en god mellemting! Nu er jeg ikke selv medlem af Ladies first, men jeg leder nok efter noget, der er lidt mindre seriøst, men hvor der stadig er plads til at lære og inspirere. Noget lidt mere intimt og hyggeligt ☺️

    1. Hej begge to! Beklager mit sene svar, men Vietnam har forstyrret lidt ;)
     Det lyder simpelthen bare som verdens bedste ide – måske vi kan lave en form for fællesskab, som ikke er ligeså ‘business agtig’ som Ladies First? Må starte sådan noget når jeg vender tilbage. Kunne være så fedt!

 8. Hvor er det et fedt indlæg. Jeg havde ellers sat mig for kun at have ét nytårsforsæt i år, men du giver mig virkelig lyst til at revidere det! Så mange spændende mål du har sat dig for i år. Specielt nr 3. synes jeg er virkelig rar at få af vide, fordi min veninde og jeg selv lige har startet en blog på, men vi har været – og er stadig usikker/nervøs for “blogland” samt modtagelsen. Så fedt med opbakning!
  Held og lykke med målene! <3

  Pinklemons.dk

 9. Signe: Jeg er helt sikkert også klar Elsker at møde nye mennesker Man kunne jo lave en selv, hvis der var flere Michelle : Elsker din blog & bliver altid meget inspireret bl.a. med gode spisesteder her i Aarhus

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.