Min yndlings salat og verdens bedste snack » VLOG » sund og mættende frokost

Jeg er jo begyndt at bruge lidt mere tid på youtube (fik I forresten set denne video fra forrige onsdag?) og det betyder, at der er endnu en video at finde derinde i dag! Jeg tror ikke, at jeg kommer til at dele derinde hver eneste onsdag (spørg mig forresten ikke hvorfor jeg endte på lige netop den ugedag, for jeg aner det ikke) men de kommende onsdage, er der helt sikkert indhold at finde derinde.

 

Se min nyeste video, den tager under 2 minutter, lige her:

Jo, det er samme salat, som jeg delte på bloggen herinde i går, men imens jeg leger lidt med video formatet, så kan det godt være der kommer lidt ‘dobbelt’ indhold herinde og på min kanal. Måske. Jeg ved det ikke helt, men jeg har det i hvert fald sjovt med at lave videoer for tiden. Husk at subscribe på min kanal og lad mig endeligt høre hvad I synes om denne video!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.